Může mi někdo poradit, kde se dají v ČR koupit boty Trezeta? Myslím tím aktuální modely, které mají na svých stránkách- trezeta.com
Je jedno jestli internetový nebo kamený obchod. Na některý jsem narazil na kamzík.cz a v kamenejch obchodech je to spíš náhodný...
Poradí někdo..?
Díky
Tohle nepomáhá ?
http://www.zbozi.cz/items?q=trezeta&r=web...
Hm, tak asi budeš mít smůlu. Co jsem četl na Outdoorforu, tak dovozce Trezet to údajně zabalil. A nejspíš to bude pravda, vesměs jsou všude jen zbytky ( doprodej ).
Děkuju za informaci, tak někdy po nové roce si sjedu do těch Drážďan a bude klid...
a já myslel, že chceš boty ?
Já jen, že chceš jet do Drážďan pro klid :-)
Jen mě trochu vrtá hlavou, jak dlouho poskytujou v Německu záruku, nebo případná reklamace, nevíš....???
Nevím přesně, zatím jsem nepotřeboval nic reklamovat, ale já bych řekl, že to bude velmi podobné jako u nás, protože tehdy upravovali zákon a prodlužovali reklamační dobu právě aby to bylo v souladu s právem EU.
A co je na těch botách tak dobrého, že se Ti to vyplatí? U nás neseženeš nic podobného? Nedělám si srandu, jen se ptám. Protože cesta, peníze za cestu, případné reklamace, to mi přijde jednodušší koupit boty u nás. Jedině že by to byla srdeční značková záležitost.