§58 (6) Za jízdní kolo se smí připojit přívěsný vozík, který není širší než 800 mm, má na zádi dvě červené odrazky netrojúhelníkového tvaru umístěné co nejblíže k bočním obrysům vozíku a je spojen s jízdním kolem pevným spojovacím zařízením. Zakrývá-li přívěsný vozík nebo jeho náklad za snížené viditelnosti zadní obrysové červené světlo jízdního kola, musí být přívěsný vozík opatřen vlevo na zádi červeným neoslňujícím světlem.
Řekl bych, že jiná omezení a nařízení nejsou.
... za kolo vlastní výroby ...
co jsi postavil? Ležáka? Předveď se!
8-)
O.T. Ty už mluvíš, jako by tě nevelká skupina zdejších pomýlených "Prozřevších" definitivně lapila.
Lehova na Tebe!
Nebojím se tvýho Lehovy, krleš!
Ezechiel 25,17: Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé lehobratry. A když uvalím svou mstu na Tebe, seznáš, že jméno mé je Lehova!!!
Prásk! Prásk! Beng!
Tak ty jsi ten co vybírá z popelnic jídlo, které já vyhodím? Víš jak říkám takovým lidem? Vágus. :-)
Ne ne, bude ze mne poutník; jako Caine z Kung-fu. Chodit po světě, poznávat lidi, řešit problémy...
Nikdo ani hnout jste přepadení. Jestli se nějakej zkurvenej ocas pohne, tak vás tu oddělám do posledního kreténa.