zdaar, nechceš si zítra prubnout 12 hodinovku na Podlesí? Terén = neobyčejně decentní...zato ten kopec z Leleček k lapači lelků....každopádně v propozicích stojí - "akce pro celou rodinu"
www.x-sports.cz
nenech se zmást uzavřenou startovní listinou...
též není problém odstartovat později. Maminky s dětmi mají ve zvyku vyjet po obědě..
Tož zítra se chystám trochu na opačnou stranu tak v půl desáté bych rád vyrazil na Krkatou babu z Malhostovic kolem Lubě,ale ještě prověřím nabídku Howga.
Tak hoši,co je tohle za odezvu?!
Tento tejden(ČT) se soudruzi z B-F chystají na Bukovinku,tam já jezdím nerad,ale pokud by se přidal někdo z lehokolistů,překonal bych se!
http://www.bike-forum.cz/forum/vyjizdka-brno-ct...
Nebo zamíříme jinam?
Mimo teren Te to nebude bavit a do terenu zlakas malokoho. 8-)
Málokoho,prosím.Ale že NIKOHO,to teda čumím :-)
Já vydržím i neterénku.Hlavně návratovky beztak bývají hledáním nejrychlejší cesty jak se ve tmě a kose s pár pivkama v bříšku dostat do postýlky...:-)
Když budeš dělat 100km vyjížďku po silnici za 4 hodiny, jsem tvůj člověk. Ale do terénu teď nemám stroj a navíc jsem z víkendového jezdce dávno pokročil na pětkrát-týdně-jezdce a o víkendech mívám jiné plány, takže nabídka musí fakt stát za to :-).
on je předpoklad, že v lese bude bahno...realita je však taková, že takové suchu nebylo celý leto...