Termín: 28.10.2010
Místo: Říčany
Tak jo Airline tak jedem. V osm je na PBčka brzo, takže v 8:46 na nádraží v Říčanech. To přijíždí vlak (pro případný další zájemce)
Propozice:
budem se motat po lesních cestičkách a asfaltu bude jen minimum. Nebude to žádnej kvalt ani přílišnej extrém, protože já jsem vysátej a PB nemá ty žebra…
tak kdo nejde už vím:-)
Je ještě někdo kromě mě, PBček a snad Airlina, kdo by jel?
Sorry ,všiml jsem si pozdě tak se hlásím až dnes jedu.
Jířo, mě nečekejte, dík, já dám zítra na 99% tu silnici do Kamýka a do bučin se vecpu v neděli s Ane, čímž se jí ptám, jestli mě veme s sebou? :-)
Ane, jestli souhlasíš, že bys teda v neděli jako jela s jedním psychicky částečně narušeným jedincem, pošli mi, prosím, na mou adresu mejla, domluvíme se co - kdy - kde - v kolik - jak - čím - co s sebou..., zítra mám volno, ale na příjmu budu v pátek 7 - 12 hodin dopoledne. Dík :-)
tak jsem doma. Osataní už možná taky nebo za pár okamžiků, protože jsem se ještě docela dlouho flákal v lese....
Doufám, že se to všem líbilo jako mě. Bylo to skvělý! Díky všem za společnost!
JOjo už jsem taky doma,bylo to bezva.A jdu doplnit tekutiny,samo že s pěnou.
jo a jentak na okraj pro ty, co nebyli přítomni. Co s emi povedlo dneska předvýst, tak to s emi nepovedlo ještě nikdy! Udělal jsem asi tak tři až čtyři kotrmelce a ten první s kolem na zádech!! Naprosto nechápu jak, ale ostatní dosvědčí, že se to stalo...
Jinak aby jste si udělali obrázek o ostatních, tak nikdo nelitoval moje modrý koleno nebo urvanou blikačku apod., všem bylo líto jen to, že to není natočený :-D
Mě je taky líto, že to není natočený!!!
Hele a co ti brání to zopakovat?!? :o)))
Bylo to na svahu tak 45 stupnu. A vypadalo to cca jako bys do predniho kola strcila za jizdy klacek. Je natocenych par videi z o malinko mene strmeho svahu vedle - pro predstavu.
Ste řikali, že s kopca je leho úplně supr ;)
Jsem dnes z jednoho svahu jela a nějak mi nešlo zabrzdit... No,když se mi v mírnějším místě povedlo zastavit, jsem se konečně naučila přitáhnout brzdový lanka, bych to jinak musela dolů svést.
tak fotky by byly
http://jurimir.rajce.net/statni_svatek_na_kole...
ale fotil jsme málo. Víc jsme točil. Ještě ale nevím, co z toho bude. Video bude za dýl...
tak a video už je taky na trubce...
http://www.youtube.com/watch?v=O07k0T6Yu6U
v te jame to projedu nekolikrat a ty jedine co natocis je, jak jednu cestu nedam... hruza s tebou :)
taky tě mám natočenýho jak jedeš, ale u Peti ty záběry vyšly líp... A já ti říkal, že to , jak jsi to nejel dám hned za to jak to Pe´ta jela :-)
Podle mne sii udělal dobře, že s to nejel. kdybys s těma zlomenejma žebrama dělal stejný kotrmelce jako já, tak by to dopadlo dost blbě. Až ti to sroste, pojedem tam znova. To už možná bude sníh a bude to větší sranda ;-)
Hezky jste se vyblbli.
Fotky krásný. Nedalo mi to a v neděli jsem taky vyrazila. 82km po krásné přírodě. Nemít průvodce, zabloudila bych. Do bučin zase příští rok.
tam není kd ebloudit. Když pojedeš dostatečně dlouho rovně, někam se dostaneš...
proč až příští rok?
To je pravda, že není kam bloudit. Dřív nebo později se člověk vymotá.Ale já musela být nejpozději v 5 doma.
Proč až příští rok. Pokud mi vyjde čas (obávám se že ne), znám ještě mnoho krásných míst kde jsem tento podzim ještě nebyla . Např. Neštětická hora, Slapy, Český Šternberk ...
Taky už začíná lyžařská sezóna.