My s Burískem plánujeme prozkoumání Monínce a okolí. Podle počasí buď na kole nebo pěšky.
:-) zkus dát vědět, kdy konkrétněji budete na Monínci (dole u výchozí stanice lanovky? Nebo nahoře na Javorové skále? Nebo někde jinde?) Přijel bych vás pozdravit, nechci vás ale nijak blokovat. V cílové oblasti bych byl asi kolem poledne plus mínus. Tedy za předpokladu ne deště.
A vůbec - nejel by ještě někdo? Cestu tam bych volil co nejrychlejší, po silnici - Neveklov, Sedlčany, Sedlec Prčice, Monínec (je sice i rychlejší, ale taky je tam víc aut).
Dnes až do deseti večer a zítra od osmi do dvou ve volební komisi u nás na vsi, no pak se uvidí. Chtěl bych na kolo, jestli bude aspoň bez deště.
Pro nás pracující je dloužený víkend až ten příští :o)))
Ale taky bych se chtěla mít tak, abych měla prodloužený každý víkend :o)))
Aha :-))). Mne zmátlo to sluníčko za oknem. Stejně ale tento víkend bude zkrácený těma volbama :-(.
No jo, venku je fakt sluníčko... Tady jsou ty posluchárny ale stavěný tak, že to ani není vidět :o(((
Ale už jsem dostala zprávu, že mám kolo opravený, takže můžu na chvilku vyjet zítra i příští týden :o)))
Ikdyž, právě jsem se dozvěděla, že 28. a 30. budu mít seminář před zápichem, čímž se šance na kolovyjížďku razantně snižuje...
My bereme naší žlutou fabii a jedeme do Uher, do Budy i Pešti :-)