Tuto otázku řeším skoro vždy, když se vyrazím koupit nějaký nový kousek do svého šatníku. Samozřejmostí je účelnost a využití, ale když už pak jdete do detailu a vybíráte oblečení podle značky nebo podle kvality?
Vedle kriterií účelnost, využití, značka a kvalita mi tam chybí i cena, která je také limitující. Ale diskuse mě zajímá, ráda bych znala názor zkušených, jak se obléknout na kolo do Skandinávie.
Na kole nevím, ale co si vybavuju pěší Norsko (jihozápad), tak hlavně tak, aby to, když je to mokré, moc nestudilo - po třech hodinách brodění mokrým porostem do pasu promokne asi každé oblečení, a suchý porost tam nikde nebyl;o(. Z Norů jsme měli pocit, že se rodí impregnovaní, z našich pláštěnek si děti dělaly dobrý den a dál se proháněly na školním dvoře za míčem ve slejváku, jaký tady u nás snad ani neznáme... ALe zase tam bylo teplo - tak kolem 20 tipuji... A úžsně v tom rostly houby, maliny a podobné pochutiny;o)
Jak se obléct do Skandinávie ???
Vem si příklad zde :
http://www.rychlej.net/silovy/Nor/111hory.htm
tričko,kraťase,tepláky,flanelka,mikyna,pláštěnka,pižamo a plátěné boty.
A hlavně odhodlání někam dojet a něco vidět.
Suprový Milane. nebyl by k tomu cestopísek nebo nějaké poznámky?
Člověče nemůžu od toho odtrhnout oči. Ten kluk (seš to ty?) je básník. Básník prostoru. Tašky obalené igelitem ale v prostoru se chová jako král :-)))
A ten maskot mne dostal. Vymyslel jsem si ho nedávno taky a teď koukám, že mne tenhle člověk už dávno předběhl. :-)
Já to bohužel opravdu nejsem.
A pokud nemůžeš odtrhnout oči od těch několika fotek,nekoukej radši sem.
Tohle je opravdu borec.
http://www.rychlej.net/silovy/cz0.htm
podle toho o čem je řeč....
U bavlněnýho trička řeším jen barvu a jestli je opravdu bavlněný. U kalhot jestli jsou bez uměliny a jestli mi sedí, barvu už míň. U bot jestli mi sedí, zbytek mě nezajímá.
U termoprádla neřeším nic a beru tady: http://www.termopradlo-devold.cz/ protože mám prostě Devold vyzkoušený a maximálně mi vyhovuje. Řeším jen cenu, tedy jestli na to v danou chvíli mám, ale to řeším u všeho.
atd. atd. atd.
Dle kvality a to stejně vede k osvědčené značce.
Mimochodem. U Vás nenakoupím ani náhodou.
Ja bych klidne koupil, kdyby vsechny panske slipy, ktere jsem zahlidl, nemely barvy a vzory jako damske plavky. 8-)
Ale je fakt, ze kdyz nekdo nema penize na placenou inzerci, je otazka, jestli dokaze dostat svym zavazkum vzhledem k reklamacim a podobne.
Jakou inzerci? Jeden odkaz v profilu je imho přijatelná forma sebeprezentace, má ho tu dost jiných lidí... Nebejt hekynena, ani jsem si ho nevšiml.
Odkaz v profilu je adeqatni. POkud ovsem nick diskutuje v ruznych tematech a ne ze si jen jedno zalozi a to jeste takhle navodne. Nejak mne to zacina stvat. 8-(
Proč se rozčiluješ? Sám víš, že už to jednoho člověka dooost mrzí, že si tu dělal zadarmo reklamu:-))) Moc se mu nevyplatila:-)))
Mimochodem....cyklisté jezdí na ostro, takže tady asi fakt kšeft se spodním prádlem moc neuděláš:-)))
Já vybírám hlavně podle citu :D
Ovšem člověk nemůže být dost opatrný s velikostí, obzvlášť na netu.
Například cyklistická bunda každé italské značky v udávané velikosti XL bude maximálně eLko ale spíš eMko.
Minimum je XXL a to ještě abych se to do toho dohubl...
Každý nemůže být Pantani..