Berte to jako vyloženě oddychový téma, ale už o tom přemejšlím druhej den, tak kdyby přece jen...
Minulý víkend jsem tu měl návštěvu, Hodně živo, děti atd. Po návštěvě, mimo jiné, zůstal v ložnici na zemi v koutě u topení ležet nafouklý balónek. O tošku větší, těžší a pevnější než jsou ty běžné, ale normální balónek. Nafouklý pusou, takže ležel na zemi a samozřejmě se nevznášel. Ležel tam týden, protože mi nevadil a nechtěl se mi uklízet. No a minulou noc, tedy z pátka na sobotu, jsem se vzbudil někdy cca ve tři hodiny v noci s blbým pocitem, a když jsem se kouknul vedle sebe, tak mě to dost "zaskočilo". Ten balonek ležel vedle mě na posteli, kousek od mý hlavy. Tedy cca o půl metru výš a o tři metry dál než večer.
Napadá vás někoho nějaký racionální vysvětlení? Já už zkoušel probrat lecos od proudění vzduchu (NE, okna pevně zavřena a dveře taky) po ohřátí vzduchu v balónku od topení (NE, i když ho dám teď přímo na topení, tak se z něj teď ani nehne, navíc to topení v noci nehřeje) a už mě nic nenapadá... :-(
Takže buď se do mě ten balonek prostě zamiloval:-) nebo mi ho tam dali duchové (a to jsem si myslel, že už tu nejsou) či mimozemšťani:-)
A nechtěl jsi se podvědomě pomazlit a vzal jsi v polospánku to nejbližší, co bylo po ruce?
spím na letišti. To nejbližží by tedy byla deka a polštář vedle mě. Ne balonek na zemi na druhý straně místnosti...
Navíc dote´dka jsem nikd ynáměsíčnej nebyl, takže nepředpokládám svoje cestování za balonkem a následné procitnutí až v posteli...
S balonkem to ještě není takový problém. My dva například ve své absolutní abstinenci máme jednu výhodu. Tím, že nepijeme a tudíž nemáme "vokna", předcházíme překvapení, že se probudíme a budemem mít vedle sebe něco živějšího, než je balonek.
Fuj, to mi nepřipomínej:-( To už se mi kdysi taky stalo a "to" co leželo vedle mě tedy není příjemný vzpomínání...
A taky s emi mnohokrát stlao to, že bylo překvapení i místo, kde jsem se probudil a dokonce i město, kde jsme se probudil.
No nic, ještě, že už je tohle životní období za mnou...
Někdo ti ho tam dal. Asi někdo kdo tě má rád a není vidět. To není marný mít někoho kdo tě má rád, i když sám není vidět :-)). Poděkoval bych mu za hezký gesto. Dát na polštář balonek je tisíckrát hezčí než shodit obraz ze zdi.
A možná bych se zeptal, jestli chtěl ještě něco říct, někdy chtějí něco říct a my jsme zoufale hluční a hluší.
A víš jistě, že všechny děti tehdy odešly? Třeba to byl vítěz hry na schovávanou...
dávám bod, ale vím, že obě děti odešly :-)
A nebyl to loňský vítěz hry na schovávanou? Známý též jako kostlivec ve skříni? :-)
http://www.youtube.com/watch?v=Nrot8GskeGI
Podvědomí je potvora. Třeba si právě podvědomí pro ten balonek v noci došlo. Zvláště pokud tam ten balone ležel týden, ty sis ho denně všímal a podvědomí vědělo, že třeba patřilo někomu, koho máš rád.
Víš co se zase stává mě? A docela pravidelně a mohu se na to 100% spolehnout. Jdu po ulici a najednou vidím kamaráda, kamarádku, známého, známou. Ale když přijdu blíž, zjistím, že jsou si jen podobni (postava, styl oblékání, styl chůze,...) a že to ta dotyčná osoba není. A do několika málo desítek minut tu danou osobu potkám. A několikrát se mi to stalo u osob, které jsem třeba několik měsíců nebo let neviděl.
Jednou se mi dokonce stalo, že jsme takhle šli s Kamilou (ona o tomhle mém "předvídání" ví) a říkám ji, že za chvilku asi potkáme tu a tu osobu. Potkali.
Neměls´k večeři hrách nebo jiné luštěniny? Pak by k nějakému proudění vzduchu dojít mohlo.
8-)))
No jo, ale to by se začal hýbat i ten plyšový medvěd...šel by otevřít okno:-)))
A nebyla to Celine? :-)
http://www.nakole.cz/diskuse/11957-blaboleni...
Až do probuzení s blbým pocitem je to všechno úplně normální, taky se někdy probudím s blbým pocitem cca ve 3 ráno.
a) si odskočím a pak spím dál
b) si skočím nečeho kousnout a pak spím dál
c) kombinace a a b
Vždycky mám dojem, že jsem ženu neprobudil, ale opak je pravdou...
Chtělo by to nasadit virgule, okamžitě!
Máš v domě geobalonkopatogenní zónu!
Nebo ?
Nebo máš syndrom neklidných nohou!
Mrskneš nohama, vytvoříš peřinou měchoidní pohyb, který prožene ložnicí proud vzduchu, který hodí balonek až k tobě:D
Celý den myslím na Tvůj problém (radost), nemohl jsem se pořádně soustředit na práci, ale myslím si, že jsem na to přišel (navíc o tom již padala zmínka). Ty se stydíš za to, že již u Tebe byla Celina a ze samého štěstí se vznáších ve výšinách nedostupných obyčejnému smrtelníkovi a až se vzpamatuješ z této euforie, budeš věci nazývat pravým jménem a z nafouknutého vznášejícího balonku se stane v koutě pohozený kus latexu.