Termín: 25.03.2011
Místo: Praha
2. festival cyklistiky a všeho, co k ní patří, přináší nové trendy pro město i přírodu.
uplne k hovnu, třetinové oproti Brnu!
jak to víš? :-O
Vždyť to teprve bude, ne?
Samozřejmě srovnávám s lonskem, ale vzhledem k tomu ze i letosni Brno bylo slabé tak by to byl zázrak aby to za neco stálo. PS: Výstavní haly jsou tam mnohem menší a je jich méně, to by se muselo vystavistě nafouknout...
letos jsem v brně nebyl, ale loni tam kola stejně byly jen v jedné hale, ne? Na velikosti výstaviště tedy tolik nesejde...
nevím, já s easi kouknout půjdu, když budu doma a uvidím, jaký to bude. Pro me to má oproti Brnu výhodu toho, že nemusím cestovat tak daleko.
Ne, ve dvou a půl halách plus doprovodný program v dalsich okolních. plus samozrejme karavany, lodě a sport life a to je outdoor a vsechno okolo toho a plus fitness. Jasne kdybych byl Prazak tak jdu určitě, přilezitost pokochat se na tolika biky na jendom miste není nikdy dost, ale loni jsem tam kvuli toho jel az z Ostravy s nadejí že to bude jeste lepsi nez v Brne a stalo to za vyliž prdel.
Já bych se podívat šel. Do Prahy to mám poměrně blízko. Brno je mooc daleko. Ještě jsem na žádné takové akci nebil.
Na tenhle For Bikes bych ti to nedoporučovala, protože ten byl loni. Ten letošní bude v březnu :o)))
http://www.forbikes.cz/2011/cz/intercept.asp
Cooo ? :-)))
Téma založeno v říjnu 2010, termín konání 25.3.2011... To už proběhlo ? ;-)
No jo, xakru, pradóoooon.
Já jsem viděla ten rok a na datum jsem nekoukala...
Tak jakože jsem nic nepsala :o)))
Hele, ale když se koukneš na ten odkaz ForBikesu, co jsem tam lípla, tak mají taky pěkně nepozorného webaře - okno s For Bikes 2011 nese název For Bikes 2010 :o)))