Protože to v poslední době začíná zde být zase o zábavě, cyklistice a radách, tak ještě trochu té zábavy a poučení přidám ;o)))
http://www.youtube.com/watch?v=2IIG-gHXw8c
Pořád přemýšlím, jak se nadechuje (tam dole) :-)
Dámy jde to vůbec? Se tam nadýchnout?
nooo, já si tedy nemyslím, že by to bylo doopravdy, ale že to je trik...:-)
Nicméně nějak to trochu asi půjde. Pamatuju si Emenuelu, což byl první erotickej film oficiálně u nás a bylo to i v kinech a tam ta prostitutka si tma dala cigaretu a natáhla a vyfoukla několikrát a nevypadalo to jako počítačovej trik...
Člověče radši nedomýšlet. Jestli takhle píská, tak fouká. Jestli fouká, tak i saje. Ta holka musí umět děsně fajn věci.... :-)))
Jojo, ta by ti asi zatroubila na trumpetku:-)) Možná by ti ji i rozladila...:-)
Csss....to umím taky. A dokonce bez nějaké trumpetky. Jen otvor používám jiný a musel bych být k divákům otočen zády.
Jsem u soukr počítače, takže to mám i se zvukem :-)))
Fakt si myslíte, že to je možný? No jestli jo, tak to jsem byl v manželství vochuzenej o večerní ukolébavky :-)))
Myslím si, že je to fór. Obdoba našeho Na stojáka. Ale viděl jsem na videu dokumenty, co dokážou děvuchy z Thajska. Kouření doutníků, sestřelování balonků, nasávání nevímkolika litrů vody a následné hašení požáru a to všechno vaginou - pánové co s tím naším kašpárkem dokážeme my? Proto věřím, že zatroubit Ovčáci čtveráci některá určitě dokáže.