Jezdit na kole s báglama? Tak to vůbec......Památná věta vyřčena někdy před 15 lety.
9. 8. 2010... Jsou čtyři ráno, budík přetrhl mé krásné snění. Za okny je tma jako v pytli. Prvotní nadšení bere za své. Říkám Sylvě nadsázkou: „Do té tmy nikam nejedu,“ ale jsem natěšený jako malé dítě na čokoládu…
Máš pravdu, v Bílovicích není skoro kde jíst, vaří jen na Mlýně (megapension na začátku) a pak na "návsi", tam je speciální "výkrmna" a naproti je U Hroznu, no ještě mají pizzérii... Ale je to tam dost slabý...
Nic proti, ale o tom, že je celé Pohansko pod vodou, se tady psalo několikrát ;-)). A mimochodem - zase opět je...
Celkem by mne zajímalo, co jsi sebou tahal za "krámy". Takový třídenní exkurz se spaním po "nocležnách" se dá objet jen s cyklobaťůžkem. Já byl se synem na pár dní na Znojemsku, spali jsem v penzionu, a OBA jsem nás "narval" do cyklobatohu a jedné 12-ti litrové brašny a to včetně luxusu jednoho trička vyloženě navíc pro mládě, bo je čuně:-). A Beskydy (čtyři dny) jsem loni jel jen s cyklobaťohem (spaní po turistických ubytovnách).
Jinak teda jsem rád, že se ti tady u nás líbilo.
Jižní Morava je krásná...
když k tomu připočtu dvě kamarádky, které jsem po x-letech opět viděl :-)
Ještě doma jsem plánoval, že bych projel oblast Pálavy, Podyjí, ale vlakové spojení do-z této oblasti je....
K těm "krámům"- všechny jsem využil, rozpis ale psát nebudu, určitě bych pobavil :-)
Tož dvě kamarádky se připojily? No to je pak jasné, že se ti to tak líbílo!! ;-))
Krámy ber s nadhledem. Když si vzpomenu, co já všechno za mlada sebou na čundry tahal... Dnes mám až někdy skoro strach a blbý pocit, jestli jsem to s tou optimalizací fakt trošku už nepřehnal... :-))
Z Pálavska a Podyjí jezdí vlak co dvě hodiny (trať Břeclav-Zmojmo). Akorát to teda je hrozný drncák a loudák...
No no no:-), někteří muži si neuvědomují nutnost pořádné výbavy. Já to zdaleka nepodceňuji. Letos jsem si na kolocestě k moři vezla svůj milovaný kulmofén. Jen jsem ho moc nepoužila, protože ve stanu za kukuřicí nebyla šťáva. Kulma i já jsme dorazily v pořádku:-).
PS. Ne nejsem blondýna:-)))).
Foto: kulma na ostrově Krk, konečně šel proud:-)
A já myslel že je to vibrátor :-)
Na 230V. S metrovou snurou. 8-)
Pro drsňačky. Jako to věšení na šňůře pro zvýšení orgasmu. Nevím latinský název a nechce se mi to hledat.
Věšenínašňůřeprozvýšeníorgasmufílie?
Erotické přidušení je možno zařadit mezi masochistické praktiky a máte pravdu, že se čas od času opravdu někdo takto uškrtí. Policie na celém světě každoročně nachází desítky mužů, kteří si často sestrojují důmyslné škrticí přístroje, při jejichž použití pociťují silné sexuální vzrušení, provázené často erekcí a ejakulací. Ohledání tě může konstatovat už jenom, že přístroj selhal a celá akce končí v krematoriu. Klasickým příkladem je úmrtí českého hudebníka Koczwary, který takto bídně zahynul 16.9.1791 v Londýně. Tam ovšem neselhalo škrticí zařízení, ale spíše najatá prostitutka, která měla přístroj vypínat. Dotyčný sexuální mučedník ovšem vstoupil do dějin, protože někteří sexuologové od těch dob používají termínu .."koczwarismus" pro opakované erotické věšení, které někteří masochisté úspěšně po léta praktikují. Sexuální osvěta bývá v mnoha případech málo platná, dokonce i v tak osvícené zemi, Jakou je Nizozemí. dochází prý k pěti případem úmrtí na milión ohyvatel ročně.
Radim Uzel
Když jsme se vraceli z Hekym z Beskyd,tak nám taková průvodčí taky poručila brašny dolů. Prý nebude ručit za obsah a ikdyž měly na sobě archivní bahno, tak jsem je táhl do normálního vagonu. Docela by mě zajímalo, jestli to nebyla ta stejná.
Pěkné počtení, zavzpomínal jsem si na dovolenou na Pálavě.
jj, je tady krááásně :-)
jo to je přesné ;-)
I když se mi tam hoodně líbilo, ty beskydské kopečky by mi chyběly :-D
Já jsem v beskydských kopečkách snad častěji, než v té "rovině" u nás. I když rovina to až tak není, pokud se ví, kudy jezdit ;-)
Jižní Morava je dost nesnesitelný kraj.
Placka.Kopečky, aby pohledal, malinko se zvednou jen Bílé Karpaty (obstojná hřebenovčička - v nouzi ctnost).
Všichni tam jezdí jen chlastat. I na to tam, ale člověk musí mít známé, ne že přijedeš, sedneš u tý jejich zemljanky dáš deci a jedeš, to neee.
Všude co tam roste víno by se dařilo určitě dobře chmelu a těm zemljankám zvětšit vchody, aby se tam vešli krásný velký pivní sudy.
Místní obyvatelstvo juchá o nedělích v srandovních oblečcích a má dost vypité mozky.
Všechno - domy, kapličky a i čekárnu na vlak jsou schopný nastříkat banálníma ornamentama podle šablony.
Už nikdy neopustím vidlákov, abych tam jel. Jedině tam mít taky dvě kamarádky tak změním názor.
No, potom, cos tu napsal tohle, už bych ti ani neradil tam jet... :-)))
Jen ho nech jet. Co z neho necha Hekynen, to sezobou Vrany. 8-)
Pokud to ovšem nebylo tak silný kafe, že to jihomoraváci nerozdejchaj a podniknou menší nevinný cyklovýlet do Vidlákova... ;-)
No tož ať pridů, Úprdci, do civilizace.
Uznat jim můžu malej kousek červený z nějaký Tvarohový Lhoty na Travičnou, když to nakonec konečně opustí silnici.
A pak modrou na Bukovinu a po červené po hřebeni k jihu, to šlo.