....a když i Burajdina ručka mávající ze zadního pootevřeného okénka naložené vectry definitivně zmizela v dešti, zůstal jsem tam sám. Mohl jsem se dvakrát nechat odvézt (s Holfim a potom i s Kominíkem), obojí jsem s díky odmítl. Přijel jsem natěžko, dva dny po ose, a chci stejně i odjet domů,…
Básníku, ty chlape jeden, ty někomu vyprávěj o můzách...
A to nemůžeš v úvodu napsat, abych si připravila kapesníky?!?
Jinak ale moc díky, tohle je fakt krásná tečka... :o)))
P.S.
a ten spenátovej štrůdl i ten houbovej byly z mojí kuchyně :o)))
A já neuvařil nic, měl jsem jenom ten karbosnek a tím jste pohrdli, ty i Jurimír. Ale schovám vám ho napříště, ještě se může hodit :-)))
Není nutno ho "sežrat", důležité je vědět, že je tu někdo, kdo tě padnout nenechá :o)))
Drželo mě v kopcích při životě jen to pomyšlení, že když bude nejhůř... Ale pořád jsem si říkala, že ještě nejhůř není... :o)))
Krááásnýýý! Nádherná tečka za srazem. Díky!
Kámo, myslel jsem na tebe jak jsem dřel na cestě ze Zličína, odnesl jsem si z tý cesty docela nepříjemnej zánět dutin a ty takhle. Mimoto jsi mi připomněl tábor, byli jsme jak na Rabí, tak i ve Velharticích, jsi dost zákeřnej :-D
Jo a ta okenice byla fakt děsná, bůhví, kdo tam v noci šel, aby ji povolil, ale tak do 4 ráno jsem kvůli ní nespal :-D
Já ji v noci neslyšel, až když jsem tam osaměl. Mne zase vyděsil ten hrob, když jsem šel potmě v dešti čurat do lesa. Nebylo poznat, že je psí...
Hrob za stanem, to zavání hororem :-D No mě zaujala i slečna Jana, jak říkala, že sociálky patří městu, to se tam pak asi nedobře podniká...
děkuju!!!
PS: čí by asi mohla bejt ta dvacítka plášť.... :-)
Ty jsi tam nechal kabat? Co Ti provedl?
nic mi neprovedl. Ani ten šestadvacítkovej, co jsem vyhodil s ním. Jen ty Marathonky už byly dost sjetý a díratý a teď je půl roku nebudu potřebovat a na jaro už mám nový z Azubáckýho výprodeje na sraze. No tak jsem je hodil do koše, proč je tahat zpátky a vyhazovat do koše tady? Koš jako koš...
Vezl jsi domu kolo "naboso"? To uz jsi asi prilis po ose nedojizdel... 8-)
já jsem v sobotu ráno přezouval na "zimní" pláště. Na Marathonkách v zimě nejezdím. Teď tám mám Smart Sam a Mov Joe
Takže se nabízí dodatková otázka pro podzimní hádanky - kdepak budou Jurimírovy pneumatiky odloženy po jarním srazu?!? :o)))
Jestli sem ale ronda hodí zítra fotku, tak to se mnou šlehne :o)))
Na to bude slabá i bedna carbosnecků :o)))
Díky, znovu jsem si připomněla tu atmosféru, kdy jsme se všichni mačkali ve společenské místnosti a krb hučel obložený promočenými botami....
Díky, básníku, je vidět, že svoji přezdívku nenosíš nadarmo.
Taky mi to nedá, abych se nepodělila o fotku rozesmátého Karlose (alias Medůzidla), která právě ukousla ventilek od cykloflašky. Jak vidět, dětem stačí málo...