V noci se soboty 25.9. na neděli 26.9 byl v Rumunské ulici ukradený dvanáct let starý homemade tandem zelenofialové barvy. Kolo bylo zabezpečené U zámkem a přivázané k dopravní značce. Pokud byste ho někde viděli, volejte 731 089 755 nebo 774 124 684 (Vláďa Galas). Na nalezení kola je vypsaná…
Panebože tak oni se kradou už i tandemy ?
Vzhledem k lokalite bych vedl výzkum do tří směrů..
1. bazary v okolí ?
2. blízké údolí nuselské ( místní pachatelé neoplívají fyzičkou)
3. není tam v okolí nějaká sběrna ?
Kdyby jenom tandemy. Dívej se kolem sebe a uvidíš, kolika lidem chybí nos! Zlodějna povýšila na ceněný hobby.
P.S. V bazarech bych nehledal.
Léta jsem tam nedaleko bydlel.
Tam se kradl i benzín z nádrže. Jednou mě tam udělali na autě škodu za 10,000 a ukradli pouze rezervu a hever... podle mě za to mohli někde dostat do 500 kaček....
Spousta věcí se skutečně pak našla v okolních zastavárnách a bazarech...
Tandem je u nás docela nápadná a zároveň pro jednoho neužitečná věc, počítám, že to neukradl cyklista ale budˇ nějaká ožralá svině ze srandy nebo někdo do sběru...
Škoda, že není k dispozici fotka, slibuju, že si každý tandem který potkám prohlédnu ( letos jsem potkal dva jeden v Nymburce a jeden někdy docela nedávno ten mě právě překvapil protože byl osazen pouze jedním cyklistou ...jenže si zaživýhobohanemůžu vzpomenout, kde jenže to 100pro bylo někdy začátkem minulého týdne...
Rozklikni si "celý text", fotka tam je.
Taky mě překvapuje, že se kradou tandemy. Když jsme měl ten svůj nový, jedni spoluobčané se mě před krámem ptali: "To asi nejde moc prodat, co?"
Nebyli černí?
Jo, byli nějací tmavší. Asi nějakej jižní kmen.
řekni na rovinu cikáni sakra!
Trénuju politickou korektnost.
To se musí trénovat? Není to pak už přetvářka :-)
Tak jo. Dostali jste mně. Já ho teda vrátím.
Takhle se to nedělá, právě jsi přišel o pětikilo.
A doprdele!