Kdo je pro, abychom individum, vystupující pod jménem Joe, pro jím přiznané zločiny a neúnosnost jeho názorů vyloučili z našich řad?
Konečně slovo pravého obhájce cyklovíry.Protože ale nemůže být lepší než já, upalme ho taky!
...že by návrat k nejlepším tradicím 50tých let minulého století? Díky soudruhu!
Ani náhodou!
Joe je sympaťák!
Demokracie v praxi.
Víš, bez něj by tu byla nuda. A občas píše i rozumně. Jen se holt dneska skutečně špatně vyspal.
mnoo, vono se mne zda, ze to nejen dnes 'vstaval hore ritou'
Ano, vyloučit!!! Furt jen reje a nadává a ještě ke všemu má dost často pravdu! Takového my tady nechceme!!!
;-)
Doufám, že tak daleko to nedojde, nechci se dožít aby se z cyklistů stalo něco mezi zednářskou lóží a ortodoxními trampy.
Tedy VRku, prvá část Tvé odpovědi je naprosto excelentní, moc mne pobavila.
Joe na tohle fórum patří stejně jako každý jiný.
To myslel abermathy vážně?!
Pokud ano tak abermathymu doporučím podat demisi z tohoto serveru. Pryč s fundamentalistickýmí separatistickými nesnášenlivci.
Ale samozřejmě že nemyslel. Akorát jsem si otestoval, že když se chce, udrží se diskuze v rámci tématu. Proto jsem hodil granát. Jestli jsem se někoho dotknul, nebo nedejbože někoho urazil, zde moje omluva.
Šak jsme si to taky mysleli. Ale jako testík - povedlo se.
Ty už mě teda nic nepřeješ. Ani tu mučednickou smrt. Vždyť takhle nevyloučeného mě cyklofundamentalisti přestanou brát vážně. :'(
Rozhodla většina. A nevystrkuj zase růžky, Koniáši, ani na hranici by tě nebylo možno upálit, protože by na to vlítli ochránci, co se zasazovali o zákaz pálení čarodějnic. Asi kvůli emisním limitům nebo dioxinům.
Už chudáka Joe nechte:-))
Mě se jeho názory zdají být úplně v pořádku a často s nimi souhlasím. Ale je pravda, že vše tady nečtu, asi mi něco uniklo.
Tak třeba příště mě překvapí:-))
Hezký den
Když v diskusi mají všichni stejný názor, tak diskuse za chvíli přestane bavit.
Vždycky se někdo musí postavit do opozice, aby diskuse byla zajímavá a neodumřela.
A tohle Joe zvládá perfektne. :-))
Tak to je opravdu noblesní reakce...
Taky bych řek. Nedávno se mlátili kvůli autoráckýmu rámu a teďkonc...No, né nadarmo se říká, že největší přátelství jsou ta uzavřená v boji. :-)
Von má bejbís s těmá krátkejma kostrama asi pravdu. Třeba na takovym Airline se vůbec nedá jezdit, to jen z tvrdohlavosti to majitelé nepřiznají. Kdyby si někdy sedli na opravdový kolo..
(.. předávám ti štafetu. :')
Nedáš mu žlutou, Bejbísi?
Proč bych mu dával žlutou?
Chtěl jsem dát sám sobě červenou, ale pak jsem si řekl, že sranda muší bejt a závidím mu jeho vtipné výroky.
Když nejde o život, jde o h....o.
A někdo musí být ten hloupější. Dělám to celý život, proč bych to nezkousl tady. Ať mají ostatní taky trochu radosti. :-))))))))))))))))))))))))))
Prosímtě, který kolo je skutečně to "opravdový" ? Už bych to konečně chtěla slyšet z úst odborníka ! Zatím všichni ti "břídilové" na kolech kolem mne chválí vždy to své a prodavači jen to, co potřebují prodat. Tak mi už řekni tu pravdivou pravdu.
To je otázka pro JOEho.
to by mě fakt zajímalo co Joe napíše, páč optravdový je jen moje kolo!
Bejbísova noční můra: www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=956#d9310
důležitý je, že jsme tady všichni a že se rádi čteme, ať už se shodujeme, nebo ne - pamatujete na doby, kdy nic tak úžasného jako zájmové servery nebyly ? ani nevíte, jaké je to pro mne potěšení vás všechny mít každý večer před sebou s pocitem cyklosounáležitosti - i s Joem
Ale Joe, jaká noční můra?
Správně to napsal Jurki. Tisíc lidí - tisíc chutí.
Já jen napsal svůj názor, podloženej zkušenostma a názorama jiných lidí, kteří Authora měli a raději rychle prodali. Ještě teď mě brní záda, když si vzpomenu na svého Authora - Zenitha.
Ty si tady klidně prskej jak chceš.