Mnoho přispěvatelů se s despektem vyjadřuje k práci POLICIE. Ale POLICIE je jen mocenským orgánem státu,na ten tu nikdo nežehrá. A občas "laxní" přístup policistů k mému problému může být způsoben důležitějšími případy. To, že se naorientují (mnohdy) ve znění zákonů (kdo z nás se orientuje v zákonech, které se nás bezprostředně dotýkají) je dáno prací pánů poslanců (připomínkami a doplněními projednávaných zákonů, které z nich dělaj pasqil a krávovinu). Nenadávejme proto POLICII, té nasazují psí hlavu média, my jen ten stádní názor přejímáme (a moc nepřemýšlíme), nadávejme spíš poslancům a tedy sami sobě, že je volíme.
Asi ti to uniklo, ale už jsem dnes žehral v příspěvku ...A co vyhláška?
Prohlašuji, že jsem nikdy nebyl, nejsem a zřejmě už nebudu příslušníkem POLICIE. V době dávno i nedávno minulé ani nikdo z mých blízkých.
Howgh!
Že by bylo něco s počasím, někteří jedinci z něj dostávají depku. Přece jsem tebe a tvůj klan ani náznakem nespojoval s policií. Ale koho svrbí, ať se drbe.
Ani u PSVB?
Policajt a policajt je velkej rozdil , taky zalezi na zemi kde se nachazite , ale i tam sem videl i takovy a tech bylo taky pomerne dost co meli v kedlubne krome ucty k eraru docela radne nasrany .....