Na geocachingovem foru jsem narazil na tohle (snad bude link fungovat):
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php...
Je mozne, ze by nekdo byl tak drzy?
Netvrdím že to není možné i když se mi to zdá dost neuvěřitelné. V každém případě by pomohlo kdyby dotyčná dala vedle sebe fotky kola před a po lobotomii. Určitě nějaké má. A z cizího neštěstí plyne poučení - před odvozem do servisu kolo pořádně nafotit.
Nevim proč, ale zdá se mi to nějaký podezřelý. Zajímalo by mně co na to majitel servisu.
Takovouhle do očí bijící zlodějinu, to už by musela bejt hodně otrlá nátura. Žeby už dopředu počítali s tim, že od toho nemá fotky než to tam dávala?
Taky mám podobný pocit. Nedokážu si představit, že by majitel zavedeného servisu takhle riskoval svou pověst kvůli pár cetkám. Buď se může jednat o vyřizování účtů mezi konkurenty (pomluva) nebo dotyčný servis zaměstnal nespolehlivého mechanika, který se obohatil na úkor klienta a (pověsti) svého zaměstnavatele.
Je to jeden z prvních cykloservisů a prodejen, který u nás začaly fungovat. Řadu věcí mi dali z bedny se šmelcem, loni mi Hakl zadarmo na počkání ze zbytků sestavil půlku indexovýho řazení na rám hybrida. Asi jim půjdu položit základní otázku ala redaktor soukromý televize: "Proč jste to udělali?", jo? :-)))
Nebo se jich zeptejte sami: [email protected]
Nikdy jsem v místních cyklokruzích neslyšel "Nechoď do Wide bike, kradou." Kromě toho jsou tam sami dva, nikoho dalšího nezaměstnávají. Korda dělá opravy, Hakl je za pultem. Nevěřím tomu. Třeba někoho namíchli, nejsou z nejlevnějších a neukecáš tam slevu na nový kolo.
Naštěstí to bude dost vzácná vyjímka a myslím, že i v tom servisu to není běžná praxe, ale spíš momentální "úlet" jednoho člověka.
Mě se tomu nějak nechce věřit....
No, nebyli jsme u toho, takže těžko soudit... Mně by to takhle od stolu připadalo spíš jako cíleně vyslanou pomluvu, kde se autorství nějakému anonymnímu nicku bude těžko dokazovat. A internetem se šíří poměrně rychle...
Jinak samozrejme, ze to muze byt odvrzena pritelkyne/milenka/buhvico_jineho obvineneho, to netusim...
Ale kdysi nam vypravela jedna ucitelka na gymplu, ze jeste za sociku davala kolo na serizeni a vratilo se ji s jinymi (horsimi) naboji. Sama to pry nepoznala, upozornil ji na to po case nejaky jeji znamy... Takze stat se to asi muze...
Tak tohle se děje občas v autoservisech (vlastní zkušenost). Ale ani tam to nedělají tak okatě.
Jo, kdyby tam měla nové destičky a oni je vyměnily za skoro sjeté s tím, že si za měsíc přijde koupit nové a oni jí tam dají ty původní (měla by je i zajeté), tak to pochopím. Ale tohle mi přijde opravdu moc.
Moc tomu teda nevěřím. Jestli to bylo kolo x let starý a ještě k tomu z bazaru, za kolik by ty komponenty mohl asi prodat? Proč by riskoval pověst, negativní reklamu na internetu, případně trestní stíhání kvůli pár korunám a to ještě kdo ví jestli? A že by si dotyčná nevšimla, že tam je jiná vidle, chybějí kotoučovky atd?
Jen takový dotaz na abernathy. Pršelo o víkendu v Liberci? Já jen, že ta žena píše, že spěchala a že při nakládání pršelo a proto si toho nevšimla. No u nás bylo babí léto jak vymalované... A i dle Meteopressu pršet nemělo....
A teď na geocaching dotyčná píše, že by to ráda ukončila, že to vypadá, že se nějak dohodnou. Teda to by mě fakt zajímalo, co je tohle za levou?
Ale hlavně už všichni vědi, jaký to sou zloději, všichni spravedliví už jim vymysleli trest atd.
Čarodějnice! - hrrrr na ně, na hranici s nima!!!!!
Protože už bylo téma zamčené, připojujeme ještě reakci „druhé strany“, kterou jsme obdrželi od p. Hakla e-mailem:
„Vážení,
nehodlám se už zapojovat do další neplodné a zbytečné diskuse. Celou věc případu Mudr. Bůčkové předávám právníkovi. Nemám nic jiného než dobrou pověst.
Dalibor Hakl, Wide bike Liberec“