Termín: 19.09.2010
Místo: Praha
Tradiční cyklojízda Prahou 11, 12, 13, 4 a 5, která je součástí „Evropského týdne mobility“. Tentokrát se na organizaci podílí i NaKole.cz!
Sedněte na kolo a přijeďte v NEDĚLI 19. ZÁŘÍ 2010 i vy. Místa srazů, trasy a další info najdete na www.cyklozvoneni.cz
DOPOLEDNÍ PROGRAM:
Cyklojízda pro…
Tak se nám to blíží, už ladíte zvonky?!?
Kdo nekoukal na program, tak kromě jiného bude v neděli ve 12:00 a ve 13:00 pokus o rekord zvonění co nejvíce cyklozvonků na jednom místě :o)))
S kým si tam zazvoníme?!? :o)))
Jo a Burajdo, prosím, prosím, pošli nám nějaké pěkné počasí :o)))
Cyklozvonění bylo super.
Znáte-li někdo pořadatele, Babáne, tak jim vyřiďte, že to bylo příjemné dopoledne až odpoledne a že to bylo mnohem lepší, než akce pořádaná na Smetanově nábřeží.
Jaké to bylo tam? Slyšel jsem jen kusé zprávy o ubohosti, ale nic konkrétního.
Ohodnotil bych to jako politické a komerční. Byli jsme tam v době, když to už většina stánků balila. Ale obrázek jsem si udělali. Na lampách plakáty ODS, dvě půjčovny Sagwayí či jak se to jmenuje, dvě půjčovny skákacích bot. Dva velké stánky kol Autor. Lezecká stěna. Dvě pódia s českými kapelami, naprosto mimo můj hudební vkus. Pár dalších stánků a nějakých atrakcí pro děti. Jediné, co mě tam potěšilo byl stánek, kde točili Ferdinanda. Bylo by to tam pěkné bez aut, ale i bez těch stánků. Bylo tam moře cizinců asi víc, než Čechů.
Na cyklozvonění mě potěšilo, že ač pořádané politiky, nikdo do toho politiku moc nemíchal.
http://www.nakole.cz/clanky/717-jak-se-dela...