http://aktualne.centrum.cz/sportplus/ostatni...
Tak to je docela pecka, ale asi spis usmevna historka. Podle me se kluci nastvali ze jim to na Vuelte nejede a sli to proste splachnout :o)
Dvě piva jsou alkohol? :-)
Dve piva na dva lidi, ne? Chudak Honza Kopka, toho by odstavili jeste pred startem, kdyby ty svoje extremy jezdil v tehle staji... 8-)
Ten si jezdi sam za sebe a nemusi poslouchat tym farmaceutu, chemiku, lekaru, treneru, maseru, dietologu, ..., ..., ... :o)
Bůhví, co za tím je. Ty bys to moh posoudit nejlíp, pohybuješ se v tom. Tak nenapínej.:-)
Jo, taky se obcas napiju :o)
Dobře. Podle mě to byl jenom zástupnej problém.
Nevim, nikoho nechytili ani na Tour, podle me stavis domecek z karet. Vidim to vazne jenom na tu jednu tretinku, riskli to a chytli je.
A to se traduje, že pivo je nejlepší jonťák.
Pivo je vyborny napoj, obsahuje spoustu dulezitych latek, kvasinek, stopovych prvku atd., skodliva je na nem jedina vec- alkohol. Organismus prednostne odbourava jedy (takze nejdriv prave ten alkohol) a teprve potom regeneruje, proto se na to klade takovy duraz.
on taky Schleck(ové) u Saxo Banks stejně letos končí tak proč neukázat trochu té zásadovosti :-DD
Andy se v době vyhazovu pohyboval někde kolem 90tého místa, myslím, že jel bez větších ambicí, být někde v první desítce, tak si mohl dát pivka klidně i dvě a VELKÝ :-)Co jsem našel v odkazech a co jsem nevěděl je úmrtí L. Fignona /dvojnásobný vítěz Tour/, 50 let. Snad si pamětníci vzpomenou na Tour, kdy prohrál s Lemondem o pouhých 8 vteřin - mám dojem, že Greg tenkrát použil/ jako první, nebo jeden z prvních/ při časovce triatlonová řidítka a právě časovka rozhodla o konečném pořadí.
Zrovna dneska jsem v mistnim lucemburskem tisku cetl vyjadreni Andyho i lidi okolo. Schleck krouti hlavou, ale respektuje rozhodnuti manazera, ostatni tvrdi ze si tu sklenicku da po veceri i na teto Vuelte vic lidi a to i z tymu Saxo Bank, tezko rict proc to odnesl zrovna jenom Schleck a O´Grady. Verejnym tajemstvim je ale slabe vedeni manazera B. Riijse, asi dostal pocit ze by si mel zrovna ted dupnout.
Tady taky něco
http://sport.idnes.cz/opustili-ho-tak-se-msti...