Sraz se rychle blíží a Airline ještě nezačal shánět, kdo vezme varnou konvici.
A co víc, ani se nezajímá o to, jaké kulinářské skvosty se tentokrát objeví na "čtrnáctce" :o)))
Nezdá se vám to taky divné?!?
Ale já teda zvědavá jsem, takže kdo vezme ty konvice a kdo co dobrého uvaří?!?
Samozřejmě mě zajímá akorát to bez alkoholu, bez čekulády a bez masa :o)))
Já nevím, sám nejedu, ale po včerejším koncertu pod nočním nebem bych vám doporučil hlavně suroviny na grog a svařák.
(Takhle zmrzlýho Marka Ebena s bratry jsem nikdy neviděl, pražáci se nedovedou oblíct, když jedou na drsný sever :) byly 4 st. nad nulou. )
My sme byli na Libuši v Šárce a taky to nebyl žádný šlágr, mrzl jsem, jak kdyby bylo o 2 měsíce později...
Každopádně asi na sraz vezmu tekutý svetr z Moravy...
Když tě zajímá to bez alkoholu a čokolády a bez masa, tak vlastně nepřivezu nic :-)))
a privezes neco, co by mohlo zajimat me? Napr. burcak.. burcak nebo trebaaaaaa burcak? ;)
Konečně zajímavý dotaz. Jasně že jo!
Něco jsem tu četla (v jiné diskuzi) o projímacích účincích tohoto moku. No okolo kempu je les ... 8-)))
Organismus potřebuje jednou za čas pořádně pročistit. Na to je burčák ideální. -))).
Jak jsem se nedávno dozvěděla, je mák velmi dobrý na prevenci před osteoporózou. Takže hlavně pro dámy "v nejlepších letech" upeču a přivezu makovec. Co přivezu pro pány, to ještěš nevím. 8-)
Celer, kysané zelí, granátové jablko, semínka dýně, brokolice, květák, růžičková kapusta a řeřicha - to vše je dobré na prostatu...Co z toho udělat koláč alá pejsek a kočička?
Je mi spatne, jen to ctu!
Mě bylo špatně, když jsem to psal:-)
Jetště do toho flákni kus bůčku. A hlavně vydělej vše až na to kysané zelí! ;-)
Za pár let si na tohle vlákno vzpomeneš:-)))
mám vzít konvici? Nějaká se mi navíc doma válí....
Upeču chleba. Sobě. Ale když budeš hodná udělám ho bez semínek a rozdělím se s tebou....
Ješte nemate premyšlet o jidle? http://vsechut.rajce.idnes.cz/