Nedá mi, abych se podělil o nové zkušenosti. Včera nám přišlo odpružení doggy a tak jsem ho hned namontoval. Aniž bych chtěl dělat reklamu, první dojmy jsou pozitivní, prcek je jak v bavlnce a to jsme se pohybovali po lesní cestě a dlažebních kostkách. Takže je tu další možnost pro ty, kteří originální odpružení na croozeru postrádají.
Zdravím, taky jsme koupili pružení DOGY a 100% spokojenost. snadná montáž bez úprav. Rychlá regulace dle terénu či zátěže vozíku, perfektní zpracování....prostě super. mužu jenom doporučit
Ahoj, musím potvrdit napsané, odpružení DOGY opravdu nemá chybu. Dlouho jsme nad ním váhali a nelitujeme. I při rychlé jízdě složitějším terénem to s našimi dětmi jen lehce pohupovalo. Po těchto zkušenostech bez odpružení ani km.
Dnes mi dorazí vozíček a s odpružením Dogy také počítám. Budu ale zřejmě muset často kola demontovat (při vjíždění do výtahu). Chci se zeptat, jde i s odpružením kolo jen jednou rukou snadno sundat (podobně jako bez odpružení)?
POužíváte Croozer také jako kočárek a necháváte odpružení i v tomto případě nebo demontujete?
Díky za rady
Nevím, jaké přesně odpružení máme (tuším od velo fiala), ale k montáži je nutný klíč (říkal manžel, já to ještě neviděla).
K tomu sundání kol pro průjezd - nevím, jak u nového modelu Kid for 1/2, ale u obou starých croozerů, co máme (starý model Kid for 1 a starý 535) sundání kol na zůžení nic neřeší, neb je tam pořád ještě ten přední nárazník, který je stejně široký jako nasazená kola... Momentálně používáme dvojmístný 535, parkovaný v panelákové kolárně/kočárkárně, šířka vozíku je 86, dveře jsou 80 (a hned dvoje), takže natáčíme a zvedáme (ale jde to ve všech variantách - kočárek, jogging, tyč na kolo). Akorát bez dětí, takže pokud mi tam usnou, tak kroužím po okolí, dokud se nevzbudí;o)
Tak jsem se ještě kontrolně ptala hlavy rodu aprý jdou kola s odpružením sundat jednoduše, (to odpružení zůstane na kolech), tak teď nevím. Ted na víkend ten vozík s odpružením půjčujeme kamarádům, tak se pak zkusím přeptat na praxi.