to už jsem udělal asi dvakrát namazal a seřídil a furt do dělá co chce
Neodchazi Ti lanko? Nebo by to mohl byt strzeny zavit v nekterem tom stelovani. Ja to zazil u brzdy a mohl se zblaznit, kdyz jsem hledal zavadu.
Toš je to možné že bude po něm, stržený závit se mi nezdá že by byl, dělá mi to tsk poslední dva měsíce, první to dělalo jen občas, ale teď je to častější, nemohl sem to zmrvit tím utíráním toho bowdeu, když myju kolo tak poutírám aji bowdeny, tak nevím
aji aji...
Protož řeknou-liť vám: Aj, přehazujíc sama jest, nevyjíždějte....
Od přehazovačky samopřehazující se naučte se podobenství tomuto: Když již kolečko její zasviní se , a řetěz si skočí, porozumíváte, že blízko jest podzim životnosti řetězu a né přehazovačky neumyté této...
Klidně ti může drhnout lanko v bowdenu kvůli přetrženýmu drátku. Kontroluj při jízdě, jestli je furt napnutý.
Tak sem to s kámošem rozdělal tu přehazku, zdálo se že je volné lanko, tak sme ho vyměnili, zkusil sem to projet a dobré pohoda, ale po jízdě jak jsem trochu utíral řidítka od toho marastu co je teď v tom dešti, jak sem utíral bowdeny tak to zas přehazovalo, tak nevím co to dělá, ale zajízdy je to v poho, konečně