reklama
Země: Rakousko Rakousko

Tipy na výlety v okolí Zell am See / Kaprun

Ahoj, protože jsem místní v této oblasti a potkávám tu hodně krajanů, tak si dovolím dát pár tipů na cyklovýlety.
http://www.facebook.com/pages/Vylety-Zell-am... - tady jsou všeobecné info co se u nás děje. (nemusíte být na FCB přihlášeni)

http://www.gps-tour.info/cs/91/119.html - GPS info o některých trasách vč. popisu a fotek.

[ Zpět ]
Datum: 29.08.2010
Autor: malamala
  • Re: Tipy na výlety v okolí Zell am See / Kaprun

Díky za tipy. V dané oblasti jsem se byl (pěšky, nikoli na kole) podívat už někdy před šestnácti lety. Je to opravdu nádherná krajina, ale mému srdci je přece jen milejší ta naše krajina česká. Jinými slovy: Víc mě oslovuje Kaproun než Kaprun... :o)

[ Zpět ]
    Autor: Medvěd
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -5

Všude dobře, doma nejlíp.
      Mne osobně tato krajina oslovuje velmi, nejen krajina.

[ Zpět ]
      Autor: Blueberry
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Taky se říká: "Všude dobře, tož, co doma!" :-))

[ Zpět ]
        Datum: 12.10.2010
        Autor: duhac
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Mají mnohem víc toho co se mi líbí narozdíl od nás. Je co jim závidět.

[ Zpět ]
      Datum: 30.08.2010
      Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Eeeee...druhej odkaz nefunguje....to je docela škoda...

[ Zpět ]
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Ahoj, Kaprun je opravdová lahůdka pro každého milovníka kol i lyží. Jen je třeba trefit počasí, což je nejlepší v červenci (kdy jen občas prší). Z hlediska kola je asi nejzajímavější tauernská stezak, kdy jedete od vodopádů až do salzburgu, stále podél řeky. Docela dost informací a mapa jsou na tixiku http://cs.tixik.com/kaprun-2353911.htm, tak si tam můžete naplánovat trasu stejně jako my. Příští rok jedeme znova, protože ani po 5 dnech jsme tam neprozkoumali úplně všechno co jsme chtěli.

[ Zpět ]
    Datum: 11.10.2010
    Autor: blazinec
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

potřebovala bych poradit - vloni jsem našla cyklostezku, při níž se vyjede z Zell am See kamsi nahoru lanovkou a následuje pohodlný sjezd cca 9 km dolů, vhodný i pro děti. Bohužel jsem ti to neuložilä a teď to nemohu najít. Poradí mi někdo?

[ Zpět ]
    Datum: 30.05.2011
    Autor: puntik

Je to na Maiskogel. Ta lanovka je velká stará kabinka a je kousek za Kaprunem po silnici směrem na parkoviště pod Kitzsteinhorn.

[ Zpět ]
      Datum: 14.06.2011
      Autor: malamala
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Tip na letošní dovolenou

Vánoční lyžovačka na ledovci

(CK Kudrna)
26.12.2024, 4 dny
17 900 Kč
zimní Autobusem
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

351 cyklistů (2 přihlášení)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024