Po vložení příspěvku a vyskočení z tématu se u tohoto tématu zobrazí 1 nový příspěvek. Po otevření zjistíte, že je to ten váš, což by dělat nemělo. Po našich zkušenostech se to někdy stane a někdy ne. Nedaří se nám ale zjistit, kdy se to stává a kdy se to nestává, abysme chybu odstranili. Zkuste si toho všímat a třeba na to společně přijdeme.
nejsem si teď jistej, protože jsem to nijak nesledoval, ale mám pocit, že to udělá, když do toho danýho tématu přispívám poprvý. Když potom znova, tak ne. Ale fakt si nejsem jistej, ať to ostatní potvrdí nebo vyvrátí...
Neni to uplne k tematu, ale ... Kdyz znovu edituji prispevek, amizi mi vsechna slunicka, ke kterym jsem se jeste nedostal. Da se s tim neco delat?
jo, dá. Napsat to dobře napoprvé nebo si to přečíst než to odešleš:-)
Prave jsem preeditovaval Murarov na Mukarov... 8-)
a co by se stalo kdyby tam ten Murarov zustal? Prd.... :-)
Rozpoutala by se vášnivá, nikame nevedoucí diskuse, že autor je blb a neumí napsat Mukařov, která by se překlopila v dokazování toho, že za svoji neschopnost vděčí tomu, že nepoužívá či používá přilbu a nakonec by se ukázalo, že prapříčinou všeho je to, že jezdí do práce autem a ne na kole. :)
dám to sem, i když je to o trošku jiný problém, ale jde taky o sluníčka...
Stalo se mi to už asi potřetí a vlastně zatím pořád ve stejném tématu (nakolácká vyjížďka 21.8.2010) Vidím, že mám nepřečtené příspěvky, tak otevřu vlákno. Začne se otvírat, vidím i ten řádek s hláškou kolik je nových příspěvků a než se donačte to vlákno celý, tak najednou ten řádek a všechna sluníčka zmiznou aniž na něco kliknu...
A ty nový příspěvky tam jsou, najdu si je pak ve stromě podle času. Teď ráno se mi to stalo a taky v noci na dnešek
Stává se mi to taky, ale vypozorovala jsem, že se to děje jedině, když se připojuji z noťasu a mám dojem (bez záruky), že tehdy, když se mi při prvním otvírání povede ještě jednou ťuknout na touch pad...
noťas nemám a u myše to není tak snadný, ťuknout znovu....
Ale nevím...
Jsem vypozorovala, že stránka se dost dlouho načítá, a když není načtená, tak to na kliknutí prostě nereaguje. Nicméně si ten klik pamatuje a až stránku načte, může se stát, že sluníčka už tam nejsou. Asi taky záleží na co se zrovna kliklo.
Podle mých zkušeností se to děje skoro vždycky.
Mám takový pocit (ale nějak jsem neměl příležitost to pořádně ověřit), že když píšu dlouho, nebo se pak ve vlákně kochám dokonalostí svých myšlenek;-), a stihne tam přispět někdo jiný, po odeslání příspěvku nebo i pozdějším reloadu (stále jsem v daném tématu) to nové příspěvky počítá správně.
Chyba nastane jen, když napíšu příspěvek, odešlu, a ihned vyskočím z vlákna.
Teď mě to udělalo u srazu lehokol, ale nevím proč.
a na tenhle příspěvek taky ale psalo to 0 nových příspěvků
na tento příspěvek to bylo v pořádku.
Napíšu příspěvek - po prvním odeslání je vše v pohodě. Ale pokud potřebuji příspěvek opravit, tak po druhém odeslání všechna sluníčka v tématu zmizí a současně i avízo o počtu nových příspěvků.
Jo a po napsání a prvním odeslání se, samozřejmě, zvýší počet nových příspěvků o jeden nahoře v závorce. Když ale z tématu vyskočím, už tam avízo o novém sluníčku není.
Tak teď se děly podivnosti.
Jednak mě to odmítlo hodit na poslední sluníčko v tématu, ačkoli jsem věděla, že tam je.
A na BL jsem dotyčného neměla.
A jak jsem napsala příspěvek, tak okamžitě zmizela všechna sluníčka v tématu...
Bylo to v "mapníku".
Tak mě se to tam neděje.... (píšu to z toho důvodu, že tam teď komunikujeme spolu...)
Teď se mi to stalo u příspěvku: http://www.nakole.cz/diskuse/11997-verici...
Ale nic extra zvláštního jsem nedělal. Odepsal jsem, prohlédl ostatní příspěvky a šel na hlavní stránku diskuze.
Jestli za to nemůžou blondýny...:-)
Mně se to naopak teď při psaní jednoho příspěvku nestalo... Teď mě napadlo, proč, takže si dovolím pokus.... TEĎ.
A alternativní srovnání TEĎ.
Aha... takže ne. Pardon. :-)))
Tak, teď se mi to podařilo... Odpověděl jsem na nový příspěvek (od Ifča) (obr 1+2) a hle, měl ten můj byl 1 nový v přehledu (obr 3) a v "detailu" diskuze bylo "Přejdi na první nový (0 nových příspěvků)" (obr 4+5)). A když jsem si "odpověděl" na "Test...", tak so zobrazilo v záhlaví "Přejdi na první nový (1 nový příspěvek)" (obr 6) ale "sluníčka" byla u "Test..." a i u "Test 2" (obr 7). Po "refreshu" přehledu už nejsou sluníčka nikde žádná (obr 8)
Od včerejška pozoruji tento jev znovu.
Kdykoli napíšu příspěvek a dám "zpět", tzn. jdu do přehledu témat, tak se je první téma označené sluníčkem. Když to otevřu, je tam 0 nových přípsěvků, protože se jedná o ten můj příspěvek.
Pravidelně se mi to děje u Jazykových perel IV.
Mě se to včera stalo asi 2x. Předtím byl několik dní klid.....
Mne se tak děje naprosto pravidelně... A taknějak odjakživa...
Ale tady není řeč o erekci....:-)
Někdy mi to neukáže sluníčka, a ani to na ně automaticky nepřeskakuje, u příspěvků, které jsou opravdu nové.
Dělá to jen občas, ale docela mne to rozčiluje, už se mi párkrát stalo, že jsem ty "utajené" nové příspěvky málem přehlédl ;-) U těch extra dlouhých témat je to docela masakr, nerad bych je totiž četl celé, a to ještě několikrát :-)))
Trochu mimo téma...
Ještě asi minulý, ale určitě předminulý, týden bylo možno svoje příspěvky do určité doby po odeslání (asi podobnou jako jako je nastavena pro "tužtičku" pro editaci) smazat takovým tím "košem". Teď to tady už není...
To je úmysl nebo chyba ? ;-)
ten koš je a byl je v tématu, který si založil ty, ne? A u všech příspěvků a pořád. nevšiml sem si, že by byl i v tématech, který založil někdo jinej a to ani po krátkou dobu.... Nebo mi něco uniklo?
Aha, tak teď jsi mne trochu zaskočil... Mně totiž přišlo, že ten koš jsem viděl i v tématu, které jsem nezaložil. Považoval jsem ho za jedinou možnost jak ten svůj momentální výplod zlikvidovat aniž bych o to dodatečně žádal autora tématu... Proto mi přišlo, že to tady chvíli bylo a pak najednou už ne :-)
Jinak s tím košem žádné zkušenosti zatím nemám, témat jsem tu moc nezaložil, a pokud náhodou nějaké, tak nebyl důvod cokoli mazat...
Vždy po otevření velkého tématu s mnoha příspěvky a několika novými chvíli trvá, než se to tak jako oklepe a srovná a můžu na ty nový příspěvky. Jenže někdy při tom oklepání zmizí sluníčka i šipka na nový příspěvky a jsem namydlenej, musel bych to procházet všechno abych ty nový našel podle data.
Jj to mi dělá taky, už jsem si kvůli tomu otevřel strom, aby se nové příspěvky lépe hledaly.
No já právě strom zrušil, protože mi přijde, že načítání šíleně zpomaloval a právě dost často docházelo ke karambolům. Jestli si pohlížeč pak sám reflešnul a tím došlo ke ztracení sluníček, nevím. Ale je to dost možné. Jen nevím, zda si to může previt dovolit bez dovolení si takhle refreshovat kdy chce:-)))
Mě se dneska obnovila poslední nepřečtená sluníčka u některých říjnových témat (dál než na poslední 3 strany jsem nekoukala). Stalo se vám to taky?!?
Juju. Stalo se to přesně v tu dobu, co se přehazoval čas.
Taky. A uz se tim pekne dlouho prohrabuju pres GPRS. 8-(
A přes GPS ne?:-)))
Obavam se, ze tento komunikacni protokol je jednosmerny. Takze i kdyz pripustim moznost brouzdani na netu, muselo by to byt neco na zpusob teletextu - proste broadcast. A na NaKole bys pak mel moznosti jako opravdu neprihlaseny. 8-D
Nevím, zda to tu už bylo. Ale teď jsem si dával jedno vlákno do oblíbených a měl jsem tam nepřečtené příspěvky (osluníčkované). Bohužel sluníčka zmizela po té, co jsem vlákno dal do oblíbených....takže jsem si nové příspěvky nemohl přečíst....