Kdysi
Když jsem před několika lety zase začal jezdit víc na kole než jen do sousední vsi, narazil jsem na existenci cyklotrasy podél Labe k Severnímu moři. Zdálo se mi to však jako velké sousto, ale myšlenka někam daleko jet už mě neopustila. Pak jsem objevil existenci cyklotrasy podél Nisy a Odry…
Chlapi, vy nás zásobujete. 8-)) Zatím jsem to nezvládla celé, ale začátek se čte moooc pěkně.
Ahoj,
nevím jestli s tebou jsem si psala, než jsme to vloni jeli taky, ale konečně se mi podařilo dát na náš web fotky. Tak jestli tě to bude bavit, mrkni na www.epastorek.cz
Jinak si říkám, jak to tam asi vypadá teď po těch povodních. Chrastava, Bílý Kostel, ... to vše jsme jeli a to vše jsme viděli v TV pod vodou.
Fotky jsou moc pěkné. Nejpěknější z míst, které jsme sami projeli. ;-)
Na konci obsahově stejného článku, jen s dopněním map a více fotek, na http://www.petrasovi.cz/index.php?dir=./balt2010
jsou i dvě fotky z povodní.
No vidíš jak ti to krásně píše. Přiměl jsi mne k zamyšlení nad náladou když jede víc lidí a když jede člověk sám. Je to zajímavé.
Je to jiné! Ne lepší ani horší jen jiné. O hodně. Jsem na cestách s někým rád, ale zároveň jsem zase někdy na cestě radši sám. Záleží na tom, co chceš a potřebuješ...
Já jsem to původně chtěl jet sám, jenže to by mě velitelka nepustila. Takže jsem z kraje byl rád, že pojedu a zároveň trochu nerad, že nepojedu sám.
Zcela zodpovědně prohlašuju, že Ifča je za tímto účelem naprosto skvělý parťák, který člověka nechá samotného, když to potřebuje a zároveň je nablízku, když chce s někým mluvit.
přesně takhle jsme to měli s Václavem. Někdy jsme jeli půl dne pár desítek metrů od sebe a pak zase dvě hodiny vedle sebe a nezavřeli hubu :-)
No, nic si nenamlouvejme... mojí hlavní devízou na takovýchto akcích je to, že jsem nahluchlá, což trochu ztěžuje komunikaci... A na kole nedokážu koukat druhému na pusu a je tím pádem ode mě pokoj :-)))
Já chtěl bejt kulantní, tys to na sebe prozradila. :))))
Ale je fakt, že tím, že si za jízdy nepokecám a tím pádem ten rozdíl, jestli jedu sama nebo s někým pro mě není až tak velký... tak zvažuju, že se musím naučit vyměňovat duši a pochopit, kterým směrem se brzdové lanko dotahuje a kterým naopak (mazání řetězu jsem, myslím, okoukla dostatečně, abych to už zvládla samostatně) a vlastně by mi v sóloakcích taky nic nebránilo.
Mně to doma dokonce ani nezakážou (možná v naději, že se ztratím)...
moc hezky se to četlo. Každej druhej název mi něco připomněl. Nádherný kostel v Gorlitz a čerstvé jahody z trhu, naprosto úžasný chleba ve zdravý výživě ve Frankfurtu (koupil jsem tři bochníky) atd. atd. A taky bývalou ženu, se kterou jsme to jel...
Jsem rád, že jste měli hezčí počasí než my.
Tak jsem si teda dovolila... pár švestiček z vlastní zahrádky...
Balt z pohledu "spoluzavazadla":
http://www.pavouciveflasce.bloguje.cz/859537-k...
Skutečně nádherné počteníčko. Děkuji. A můžu jen gratulovat ke kondičce, takto natěžko je to síla.Jezdím také ráda na vícedenní cyklojízdy(Labská stezka,Krušnohorská magistrála), ale vozím si jen oblečení a jídlo, spím v penzionech, natěžko bych to asi už nezvládla.