reklama

3x7 radici packy

Doufam, ze se mi podari behem tohoto tydne elektrifikovat stare kolo. Tedy budu menit i brzdove paky za ty s odpojovacem. A ted prichazi problem: stare paky nesou zaroven i radici packy! ;-( Uvazoval jsem i o odriznuti brzdovych pak, ale to by stejne objimky kolidovaly. ;(

Nemate nekdo Shimano (Alivio compatible) radici packy samostatne? Jestli se vubec delaly...
Byl bych velice zauzlikovan. Praha a okoli.

[ Zpět ]
Datum: 02.08.2010
Autor: Murphy
  • Re: 3x7 radici packy

Čauky, Murphy :-), koupíš je třeba na www.kupkolo.cz za 390,-.

[ Zpět ]
    Datum: 03.08.2010
    Autor: Airline
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Pokud se nemýlím, tak osmirychlostní řazení shimano má stejný krok, jestli ti to pomůže...

[ Zpět ]
    Autor: Joe-CUBE
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Nemýlíš, já s ním řadím sedm kvaltů od jara.

[ Zpět ]
      Autor: abernathy

Tak jsem zkousel. Pry to neni ve velkoskladech. ;-( Zitra obvolam jeste par kramu a jinak abych koupil drazsi 3x8... 8-(

[ Zpět ]

Podivam se jeste vecer doma, mozna tam mam nejake sundane ze starych kol, ale neco se mi plete, že snad nebyly uplne stopro funkcni.... Mrknu na to a dam ti vedet. Potrebujes i na prehazku i na presmyk, jo?

[ Zpět ]
      Datum: 04.08.2010
      Autor: m

Mám takové páčky doma. Je to Alivio - rok 97?
    Snad jsou funkční. Mají už dost za sebou, navíc levá má ulomenou část objímky. Klidně ti je věnuji.
    Nebudeš mít zase cestu přes Břeclav? Nebo dojeď na Glockner, vezmu je s sebou.

[ Zpět ]

Diky.
      GG vypada blede a ja to musim mit ted o vikendu. Jedu se dnes mrknout k M a nakonec mozna ani nebudou potreba - prodejce doporucuje propedal nezapojovat, tedy bych nemusel menit przdove paky a tim ani packy... ;-)
      Kdybych to nedoresil, treba se jeste ozvu.
      Nechapu, ze to nemaji velkosklady. Vzdyt to je par let, co to byl vrcholny vystek techniky... ;-(

[ Zpět ]

Jasně. Když bys je chtěl, tak se ozvi.

[ Zpět ]
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

427 cyklistů (9 přihlášených)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024