Nic ve zlým, ale jak a proč ji chceš pokořit? Stačí tam vylézt, ne?
Ono vylezt a vyjet s cca 28kg zatěže je pro mne dost velký rozdíl :-)
Stoupání z Pece na Výrovku je tedy alespoň pro mne vcelku dobrý výkon :-),natož s croozrem a synem,proto jsem to nzv. pokoření - celodenní výšlap se snahou pokusit se to vyšlápnout,třeba to vzdám :-) kdo ví...
Záložní alternativa je zdolat Luční boudu a přes Rennerovky zpět do Pece s návštěvou rozhledny Hnědý vrch ( okruh cca 30km)
Výrovku z Pece s naloženým vozejkem...no, držím palce. Určitě se to dá, ale rozhodně to už není nedělní vejlet :-) Přes Rennerovky je to pohodovka, teda pokud už dali do kupy tu cestu. Naposled, když jsem tam jel, tak tam byl nasypanej hrubej štěrk a nedalo se pořádně ani dolů... :-(
Píšu o tom pseudonovinářským výrazu pokoření, ne o tom, jak se tam dostaneš. Nevíš, jak to Sněžka vezme, mohla by se taky hanbou propadnout. V horším případě kdo by jí ušil z ostudy kabát?;-)
V pondělí 2.8.vyrážime na Sněžku ze Železný Rudy.Kopírujem trasu Cesty na severovýchod.mladej už mi loni z vozejku vyrost,tak ho budu mít na tyči.Když se budete při výstupu trochu loudat tak se na Sněžce potkáme:-)
Ta Cesta na severovýchod vede kudy na Sněžku?
Dvakrát jsem byl na kole na Sněžce, když jsem projížděl celý hlavní hřeben Krkonoš.
To ale nikomu nedoporučuju, nesmí se to.
Cesta na severovýchod je podle stejnojmené knihy od Jana Čáky.Četl jsem jí asi před 30ti lety,parta kluků se vydává pěšky z Šumavy do Krkonoš.Cesta začíná v Železný Rudě přes Lnáře, Nový Knín,Říčany,Nymburk,Jičín,Vrchlabí a končí na Sněžce.cca 370km.Tak mi to na letošní prázdniny přišlo jako dobrej nápad.Když to nedokončíme letos,tak to dojedem příští rok.Na Sněžku to vyšlápnem pěšky nebo lanovkou.
Tenhle krpál s vozíkem? To bych celkem rád viděl.:-)
Chci se o to pokusit než se odhodlám na Grossglockner :-))
Dám vědět,kde jsem to vzdal :-))
A nechceš raději na tu Výrovku natrénovat na Grossglockneru?:-)))
Taky mě to napadlo :o)))
Radši pojedu 2x na Velký zvon než jednou na Sněžku :o)))
Teď sis to asi s tím 2x totálně pokajdila....:-))))
Že by,natrénuju trochu i psychiku :-),ono to bude zajímavé,ikdyž počasí máme objednáné :-)),tak pohoda...
Včera bylo v 6 večer na Luční 7,5°C,jsem zvědav co nás čaká na Grossglockner.
Kurňa,ale těším se :-))
Jestli to dáš celý až na Výrovku,tak klobouk(tedy přilbu) dolů,máš i na GG - i psychicky.Já trénoval z Jilemnice na Zlatý návrší.
Ať ti vyjde počásko jako nám - viz foto
To je paráda...,prognozi nejsou milé,má být stále deštivo...uvidíme :-)
Každopádně,mikina a nepromokavá bunda s sebou :-))
http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/clanek...