Termín: 31.07.2010
Místo: Benešov
Zvu Vás na výlet k bájné hoře Blaník. Tentokrát navštívíme Malý Blaník.
Kudy pojedem a co navštívíme: Z Benešova kolem Konopiště přes přírodní park Džbány, osadu Kaliště, Jankov a památník boje Jana Žišky do Louňovic pod Blaníkem. Dle dohody je možný výšlap na Blaník nebo Malý Blaník. Tam jsem…
Účast zatím potvrzena :o)))
Sraz v 8:15 je teda pěkně šibeniční, ale snad se mi zrovna tohle ráno enbude chtít přispat :o)))
Ten čas srazu můžem dohodnout i později. Jela jsem to minulý týden a bylo to 5 hodin čisté jízdy. Nejsem žádný chrt, ale taky jsem se neflákala.
Brala jsem to podle vlaků od Prahy.
Nezapomeň : "Ranní ptáče dál doskáče." a pak taky "Víc seže.....
Dámská jízda, jo? :-)
mám sice v plánu od pátku 30. 7. týdenní dovču někam natěžko, ale v tuhle chvíli to nějak vypadá, že mi ten můj hemoroid asi nedovolí odjet (přesněji řečeno: 200 za den = bolí zadek, 120 = ok, navíc cestou trochu problematická hygiena a pak taky vláčet umyvadlo a dubovou kůru...).
Takže jestli to bude ještě pokračovat, tak bychom s vámi děvčaty jeli voba (já + můj hemoroid) :-)))
to by možná šlo.....
Nejsem si jistej, jestli budu mít volno, ale jestli jo, tak jedu.
Jen to vytahuji na světlo. Ať si nákoláci všimnou a zúčastní se.
Přidávám pár fotek z Malého Blaníku
http://vrstevnice.rajce.idnes.cz/090321_Hura_na...
Na akci jsem nezapomněl, mám ji červenou tužkou v diáři :-)
Helééé - to když bychom jeli nakonec ve třech = dvě holky + já, tak to byste mě mohly nějak obskakovat, co myslíte? :-)))
Otázka je, co si pod tím obskakováním představuješ??
Třeba napéct nějaké dobrůtky, přivézt klobásku, dobré pití ......
Já to asi radši vědět nechci :o)))
:-)))
ale teď mě došlo, že by mohli dorazit i třeboňáci, takže to (naštěstí :-))) ) bude ve více lidech :-)
Jo a samozřejmě že nahoru VYJEDEME!!!, žádný výšlap nepřipadá v úvahu :-)
Jsem myslela, jako VYŠLAPAT NA KOLE.
Sobota se blíží.
Jurimíre, jak jsi na tom. Moc bych se těšila na lehokolo. Jsem zvědavá co vyjede a sjede. Na silnici lehokolo normálně potkávám, ale v terénu by to bylo porvé.
Zvu samozrějmě všechny a taky se na všechny těším. Ťěším se na to, že potkám nové lidi a nebudu je znát jen z internetu.
Ještě k dopravě - vzhledem k tomu, že z Prahy jsem zatím jediná, pojedu do Benešovce autem.
Pokud by se ještě někdo rozhodl jet, klidně se ozvěte. Můžu vzít dva lidi.
Myslíš svým modrým poršáčikem ? :-)))
Já teda jedu po ose, tak bych prosil - až mě budeš míjet, tak hóóódně velkým obloukem a hlavně netroubit :-)))
Tak, tak...
A neboj, já netroubím, já tě jen objedu a těsně před tebou to zašlápnu, abych tě mohla pozdravit :o)))
Taky jsem zvažovala jet po svých, ale to bych nezvládla.
Mám 60 km na novém kole a tak nějak cítím, že se namáhají zcela jiné svaly než na tom starším. Tak se tady dneska exhumuju a vím,ž e budu ráda, když ujedu těch 85 :o)))
Dneska jsem se přihlásil i v tom ofiko přihlašování - Jindřiška mi prý něco dá a bude to veliký, tak tam musím být i kdyby čert na koze jezdil :-)))
Jak jakože tobě přiveze...
A my se natebe budeme jen tak koukat?!?
Tak na to zapomeň!!! :o)))
Mimochodem - teď sice prší, ale viděli sjte tu předpověď na sobotu?!?
Jen je nech. A vem to tak - Co je tvoje, to je moje. Takže je to jasný.
Počasí má být fakt parádní.
Jo, bude hezky, věřím předpovědi na ČT 1.
Dneska to vemu z práce na Slapy, zítra Blaník a v neděli fitko Pelhřimov. K tomu mi Mlok vyřešil problémek s desítkovým řazením, teď ráno jsem se byl vykoupat ve Vyžlováku, před sebou mám skvělou kávičku, Hanička má dneska extra krátkou sukýnku ... - život je nááááádhernej :-)
(teda jedna věc mě rozhazuje - že zítra pojedu s někým, kdo má na oranžovostříbrným kole MODROU rybičku - to nevydejchám :-))) )
Měl by sis udělat fotku, než k vám dojde "úřední" nařízení o "přiměřené délce sukně" škoda, že nemůžu přjet na Blaník, užijte si to.
když tě tak čtu, tak mám chuť si taky pořídit nějakou silničku (samozřejmě leho)
Jinak počasí nevěřím tak jako ty, jelikož Burajda nejede a u nás na vsi je už druhej den furt mokro.
Ale holky tu mají taky krátký sukýnky a krásný výstřihy a mám tady tedy o dost víc než jednu, takže aspoň něco mám lepší než ty :-)
Mám koupit a vzít sebou modrej spray, že jí přestříkáme kolo nebo oranžovej a přestříkáme jí tu rybu? (případně i šatičky)
No nápad to není špatnej - něco bychom jí přestříkat mohli, jedno co :-)))
Tak to teda prrrrr...
Kolo se stříkat nebude a barvu šatiček si můžete vybrat i bez stříkání - ještě mohu nabídnout červenou a zelenou variantu :o)))
Stejně od rána přemýšlím, které si vzít, tak to rozhodněte za mě :o)))
Teda ještě by byla černo-bílá varianta...
Skutečné dámy měněj róbu několikrat za akci, aby se neokoukaly. Ale to sou holt dámy... :-)))
No jo, podáš kanýrek a hned ti utrhnou celý kufr...
Ještě že jsem zatajila sukýnky, jinak bych to zítra ani nepobrala :o)))
Hele, Ájínku, ty máš roupy, což :o)))
A docela si zahráváš... :o)))
Koukej se přestat ohlížet po Haničce a pracuj!!!
vzhledem k tomu, že se ti nic z toho nehodí ke kolu, tak je to jedno......
Když si kupuješ kolo v tak blbý barvě, tak si teď musíš koupit i nový oblečení. To je opruz co? :-D
Jen jednou jsem udělal takovou blbost, že jsem schváli bývalé koupi botiček v barvě, kterou ještě neměla.... Až když je měla zaplacený, tak mi vysvětlila, že teď se ještě musí v tom odstínu koupit, kabelka, pásek, šáteček....
Já bych ti na nový kolo už neskočil a striktně požadoval, aby bylo ve stejný barvě jako to starý :-D
Tak vyhynulec přece jen kecá...
Já to hned říkala, že potřebuji nová trička a šatičky, ale on mi neustále tvrdí, že se modrá a zelená k tomu kolu perfektně hodí :o)))
No, bude to holt mít dražší :o)))
Teď jsem se rozhodla, že k tomu kolu budu potřebovat i nový botičky :o)))
ALE TEN MODRÝ NEMO, TEN NA TĚCH ŘIDÍTKÁCH ZŮSTANE !!!
Souhlasím - na jedný straně řidítek modrý Nemo, na druhý straně oranžový s bílými proužky - rybičkám je nejlíp v aspoň malým stádečku :-)))
To musím počkat, až mi ho někdo dá :o)))
Tak se jdu na ten zítřek vyspat...
Počasí vypadá tak nějak všelijak, ale mají být jen přeháňky, tak to snad nebude tak horké.
Jo a Burísci nás možná navštíví v Louňovicích, takže by nám ten výlet Burajda nemusela závidět až k dešti :o)))
Ty jo. Já poznám tolik nákoláků. To čumí.
Tak musím říct že i přes ty kopce se mi výlet líbil.Dalo mi to 88km a nahoru 1589m dolu 1608m.Takže Ďík.
Počkej, ale to jsi k tomu přidal ještě ten závar, že jo?!?
V Benešově jsi měl 74 km... :o)))
Ale na to, že jsme se pohybovali jen po nakloněných rovinách, tak jsme nastoupali fakt dost :o)))
Tolik jsem ani neočekávala...
Když ony ty nakloněný roviny byla většinou opačně než by jsme si přáli.Ale I TAK TO BYLO SUPER.Jestli se mi zadaří tak nějak dám i foto.Ale já a počítač stále spolu bojujem.
Peleton čítající 8 bikerů úspěšně dorazil do Louňovic pod Blaníkem (viz foto) před 14. hodinou. Ane, Airline a Fousáč z Ďáblic okolo mě prosvištěli, že jsem ani nestačila tasit foťák. Po občerstvení se rozdělili na "dáme ještě Malý Blaník" a "obracíme a jedeme zpět".
8-)
Tak já už jsem zahájila exhumaci a jdu zkusit zjistit, kudy jsme to vlastně jeli :o)))
Zatím si pamatuji jen to, že jsme jeli vpravo, vlevo nebo rovně, a to pořád do kopce a že jsme neminuli jedinou šišku mezi Benešovem a Malým Blaníkem :o)))
Ale bez legrace - Ane díky, byla to naprostá paráda. Moc pěkná trasa. A když jsem přežila se svým kolem tohle, tak bude Gross procházka růžovým sadem :o)))
Radko, děkuji.
I když s Gossglocnerem se to srovnávat nedá. NO, ale zese je to po silnici.
Určitě pro V8s zase vymyslím a můžete si být jistí, že kydž napíšu polní a lesní cesty, tak to tak opravdu myslím.
Pro Jurímíra - určitě se podívám někam okolo Slap. Nebude to sice letos, ale fakt mi to časově nevyjde. Nevezmu vás nikam, kde jsem sama ještě nebyla.
Jak nedá srovnávat?!?
Nastoupali jsme víc jak na Gross a to navíc přes kořeny, kameny a šišky...
A tlačili jsme vlastně jen ten kousek loukou na Džbány. Jinak jsme to všechno jeli...
Je tedy fakt, že jsme ty up metry měly rozloženy na více kilometrů, ale když vezmuj,ž e Gross je silnice, tak bych to neviděla tak dramaticky...
No, uvidíme - pro mě je důležité, že jsem řádně prubla svoje staré tělo na novém kole a přežila jsem to. Teda je fakt, že to dost cítím v kyčličkách, v dolní části zad a v ramenou, ale s předešlým kolem se to vůbec nedá srovnat. Na něm bych měla problémy dojet i do Louňovic :o)))
Tak mám nejeto 86 km . Před pul hodinou jsem dorazila. Ne sice z Blaníku, ale po návratu mě ještě čekala na chetě grilovaná krkovice. To vám byla dobrota,. Nemám sice nic proti mrkvi, ale maso je maso (tedy alespoň někdy).
Tak Malý Blaník jsme opravdu dobyli. Škoda, že jen v 5 lidech (Radka, Pavel, Fousáč, Airline a já).Musím přiznat, že nejlepší z Malého Blaníku byl ten sjezd.Jindřiško a Kominíku, určitě by se vám taky moc líbil. VÝŠLAP (na kole jako) taky nebyl špatný. Jen škoda těch 5 m, které jsem vedla. Příště to dám určitě celé.
A tohle jsem Vám chtěla ještě ukázat. Tak alespoň fotka.
:-O kde to je? Prosím, prosím....
Tak to je téměř konec sjezdu po červený z Pozova směr Benešov.
Jo aha, tak to je v tom úseku, který jsme "kvůli mě" vynechali, abychom se nemuseli sápat do toho kopce na Pozovem :o)))
No, je fakt, že já jsem prostě potřebovala přestávku - na tom Jemništi mi ta svačinková a píchací pauza vysloveně bodla.
Po ní bych ten krpál bez větších problémů zvládla, ale to už jsme byli nasměrovaný na skopec... :o)))
No, jenom kvúli tobě to nebylo. Přišlo mi, že toho máte už docela dost a Airline (ten byl stále svěží) chtěl jet stejně z Pozova po silnici. Fakt je, že jet tudy, určitě bych nepíchla.
Jo, lepidlo už mám a rezervní duše měla díru. To jsem prostě celá já.
Zachránili jste me. Díky moc.