Bydlím u této bruslařsko-alkoholické dobrodružné stezky a jen málokdy se na ní projedu.
Ač je určená především nám cyklistům, tak se na ní jet opravdu téměř nedá. Je to pro silné nervy.
Plno opilých dětí a mládeže tu jezdí na inlinech jak se jim zlíbí. Bezohledně to tu zasypávají odpadky a drancují okolí.
Již zde byla tolikrát záchranka pro někoho sedřeného a nikde žádní policajti. Přece i
inlainisté nesmí být při jízdě opilí. Nebo to se přehlíží a je tolerováno ??
Je to tam strašný. Nedávno jsme tam s manželkou jeli a ještě dnes se mi třesou kolena, když si na to vzpomenu.
Najednou proti nám, kde se vzali tu se vzali, skupina asi deseti, možná i dvaceti opilých dětí. Zleva se nás snažila obklíčit další skupina opilé mládeže zasypávající nás odpadky. No a ze zadu nás bralo šturmem komando drancující okolí. Tak,tak jsme se prošmykli směrem na Zbraslav, ale bylo to o fous.
Než vyjedeš, dej si pár panáků a an ti nepřijde že jsou ostatní opilí.
Jak jsem si přečetl dnes v novinách, tak doposud platí, že bruslař nemusí být při jízdě po silnici nebo stezce za snížené viditelnosti osvětlen a neplatí pro něj zákaz požívání alkoholu. Vítejte v Absurdistánu.
Jinak je mi to celkem jedno, tu stezku pravidelně využívám v zimě a v létě když je tam plno tak jezdím jinudy.
Myslíš A2? Jezdím tam celkem běžně a tenhle problém jsem nikdy neměl.
Pravda, že večer tam člověk potká hodně bruslařů. Ale ty se dají celkem v pohodě předjet. V užších úsecích funguje zvonek. Když nefunguje zvonek, tak zabrzdění těsně za zadkem ano. Zabrzdím smykem a když si všimnou, že mám vepředu ozubená kola, tak uhnou.
Doporučuji Ti sjíždět Modřanskou cyklostezku tak po 22hod večer, to je Ti řeknu taková paráda. Klid je ty a pár večerních běžců, kteří jsou dost kultivování a neběhají opilí. Přes den souhlas, že by se to nedalo - jen na vlastní nebezpečí.