Termín: 03.07.2010
Místo: Kolín
Kurz je určen pro začínající a pokročilé bruslaře, kteří se chtějí naučit nebo zdokonalit v inline bruslení pod vedením zkušeného instruktora. Naučíte se základní postoje, jízdu vpřed, zatáčení a základní techniky brzdění, pomocí cviků zvýšíme stabilitu při jízdě na inline bruslích. Budeme trénovat…
mám dotaz, píšeš, že je to i pro pokorčilé bruslaře, za kterého se z dovolením považuju.
Dopředu, dozadu zatáčet přešlapovat atd. jako pokročilý samozřejmě umím. Zajímá mě to brždění a překonávání překážek.
Brzdit umím několika způsoby, ale co mi nejde je odhadnout povrh a podle toho určit sklon brusle a brzdit "hokejově" obzvlášť při vyšších rychlostech. Takže udělám to na povrchu kterej znám, když jedu pomalu a tedy je to nepoužitelný na ulici:-( A právě tam bych to potřeboval, protože když člověk jede po městě cca 30km/h a spadne červená...
A ty překážky by mě taky zajímaly. Normálně vysokou lavičku mám problém přeskočit, obzvlášť s otočkou. Když je pevně spojená se zemí, tak je to v pohodě, dá se odrazit od ní a pak dodělat tu otočku, ale když není... :-( Jo a taky mám problém s otočkou o víc jak 360° Chtěl bych se naučit 720°
bylo by to možné?