:-) no když už jsme u tý Kuby zabrousili do těch hemeroidů: nějak jsem dospěl do věku, že kamkoliv přijedu, tak se tam začne mluvit o nemocích, jak kdo k doktorovi, co mu dělali a tak. A i mladý lidi - ovšem na nás "v nejlepším věku" v tomhle nemaj:-).
Já jsem na tom asi poměrně ok - kromě těch hemeroidů jen počítačový loket a pak se mi zdá, že jsem začal tak trochu zapomínat. Proti zapomínání jsem si koupil takový velký prášky, co mají udržovat bystrost. Beru je ráno. Problém je v tom, že většinou zapomenu je vzít. Tak jsem si na kus papíru napsal "vem si prášek" a přilepil to zevnitř na dveře - prostě že jak vemu ráno za kliku, že půjdu do práce, tak si to přečtu a bude to dobrý. Jenže už se mi i párkrát stalo, že jsem si to sice přečet, ale absolutně zapomněl, proč jsem to tam napsal...
Ale jinak mi to myslí! :-)))
Hlavně že zatím víš, kde ty pilule máš:)
Jen jestli si tu ceduli nevyvěsil jen proto, aby ráno našel dveře :o)))
Nebo že by na ní lákal cyklistky?!?
Motýli už jsou obehraný, na to žádná neskočí, ale že potřebuje přečíst ceduli to by mohlo nějakou chytnout u srdce... :o)))
Počkej, až zapomeneš, že se ven chodí dveřma...
Vzhledem k tomu, že skoro už dva měsíce chcípám s bolavým krkem, průduškama a plícema, a až do včerejška doktoři nebyli schopni zjistit co mi vlastně je, tak mi ale docela pozvedly náladu výsledky z RTG, spirometrie a bodypletysmografie ;-)
Na to, že bez přestávky hulím od svých 15 let, ty výsledky vyšly velice dobře, nenašlo se žádné nevratné poškození plic způsobené tímhle zlozvykem ;-) Další důvod proč nepřestávat :-)
Holt tu rakovinu budu mít asi jinde :-)))
jo to je v pohodě. Rakovina Hrtanu je mnohem lepší než rakovina plic. Po operaci žijou lidi i několik let, takže můžeš bejt v klidu....
Snad do té doby uzákoní euthanazii a když mne to v jeden moment přestane bavit...
Až mě to přestane bavit, vezmu barbituráty, drtek kořalky a za studené noci někde, kde mě najdou, až bude dokonáno, požiju. Dřív ne, skončil bych na psychiatrii.:-) Čekat na uzákonění, to tak. Zase jim z toho vyjde kočkopes s všelijakejma podmínkama, dyk to známe, čeho ja ta naše zákonodárná svoloč schopná.
V tom případku si vem do kapsy i pytlík vápna a před aktem se nezapomeň posypat :o)))
Ostatně, nebylo by lepší lehnout si rovnou do jamky 2x2x2 metry a mírně se přihrnout?
A proč vlastně chceš, aby tě našli?!? Měj trošku s potenciálními nálezci soucit :o)))
Ono u nás starších to bude všechno trochu jinak...Mně se také rozcházejí teorie lékařů a realita. Poslední dva dny jsem četl vyjádření lékařů, kterak se chovat v době veder. Žádná fyzická námaha (denně si dávám pěkně zabrat na kole), hlavně u starších (jasně že jsem starej) a nechodit na slunce (vyhledávám slunce, nejraději jezdím tam, kde pere slunce, pookřeji vždy, kdy se teploty motají kolem 30ti stupňů a výše). Takto to praktikuji již dosti let a doktoři - moji nepřátelé (nesnášejí mě pro neexistující životosprávu).
taky jsem začal s kouřením plusmínus ve stejném věku, teprve kolem padesátky jsem s tím definitivně seknul a dodnes se za to chválím :-)/ ušetřené peníze pak vhodně investuji do alkoholických nápojů/
Tuhle jsem četl jak nějaký zapomětlivý polák od Baltu byl odchycen policií v autě někde kolem Kladna. Jel na hřbitov asi 100 km od svého domova a v Polsku už po něm pátrala policie..
Na kole asi tak daleko nedojedeš :-D
Nebo tohle:
http://www.ceskenoviny.cz/svet/zpravy/nemecka...
Jo, nemoci, to je moje :-) Do 26 let mi nebylo nic. Ja se priznam, ze jsem nemela ani zadnou detskou nemoc. Krome vyvrknuteho kotniku (protoze jsem byla mlada, lehkovazna a strasne, ale strasne ozrala), jsem nemela ani zadny uraz. No a pak jsem se vdala a za tri mesice na to jsem mela 4 dny brutalni horecky.Nic vic, jen to. Jak prisly, tak odesly. Jenze hruba po mesici jsem zacala mit podivne stavy...no a jednoho dne, bum prask a dostala jsem svuj prvni epilepticky zachvat. Je to na delsi povidani, takze koho to zajima, tak prikladam svuj prvnim novinarsky pocin :-) http://bemovi.blogspot.com/ .
Takze jsem vesely castecny invalida. I kdyz myslim, ze mi ho stejne brzy seberou. A to jsem si jeste pred par lety stacila uhnat psychosomatickou chorobu centralniho nervoveho systemu. Coz prakticky znamena, ze mam tak silnou imunitu, ze moje bile krvinky nevi co roupama delat, tak zerou samy sebe. Tudiz ztracim obranne latky proti vsemu. A jelikoz je to na centralni nerv. syst., tak je v pripade ataku nemoci, ohrozeno cokoliv co zajistuje hybani, dychani, vnimani atd. No zkratka, kdyz je nekdo labil, tak se neda nic delat :-) Ale zivot je fajn. Jako vazne!
:-) já vím, že to není veselý, ale tys to napsala tak, že se úsměvu ubránit nejde :-)
ty máš věci Hani....
poslyš nemáš to někde tak, abych si to mohl zvětšit? Pro mě jsou to moc malý písmenka, i když si to zvětším a v kombinaci s moc světlým podkladem akorát slzím, ale nepřečtu to. To ví, už jsem starší člověk...
Ale jo, je to vesely. Hele, kdyz me tak vidis na srazech, rekl bys, ze mi neco je? Ja myslim, ze ne. Tak vidis, vzdycky muze byt hur :-) Tak nahazuju jeste jeden odkaz. Je to v pdf, takze si to budes moct zvetsit jak budes chtit. Jsem potesena, ze te to zajima :-)
http://www.spolecnost-e.cz/media/tiskoviny/aura...
No jasně že bych neřekl, poznal bych kdybys neměla nohy, ale tohle na člověku neuvidíš :-D
Díky, teď se to četlo už bez problémů. Budu ti fandit. Nejsi první o kom vím, že tohle má. Známých dcera je už ale natolik v pohodě, že si dokonce už mohla udělat řidičák, což bylo spustu let něco nemyslitelnýho.