Termín: 25.07.2010
Místo: Ostrava
Pozvánka na mši svatou v Ostravě-Kunčičkách v 8:00 hod.Po ní bude požehnání dopravních prostředků:kola,auta,koloběžky a pod.Všichni obdrží malou upomínku.
Po ni bude posezení na farní zahradě,kde budeme opékat párky a besedovat.
Tolik můžeme udělat pro naši bezpečnou jízdu.Srdečně zve i otec…
Na jakém principu funguje taková ochrana?
Na stejném jako homeopatie, placebo a víra, že tebou zvolená strana pro tebe něco udělá. O horoskopech a kartářkách ani nemluvě.
A asi deset milónů dalších věcí ve který lidé věří. Třeba kdejaká kapela KŘTÍ cédéčka, o křtění lodí ani nemluvě.
Nevěřící pse! Požehnané kanóny a pušky roznášely lásku a mír vždycky líp, než nepožehnané:-D
Já náhodou vždycky když jedu na kole přes Rumburk udělám kolečko okolo morového sloupu. Sice tam není sv. Kryštof, ale mezi svatými je tam sv. Antonín Paduánský, patron cestovatelů. Bohužel, dnes mi moc nepomohl, píchl jsem dvakrát včetně rozříznutého pláště. :)
Protože nevěříš. Věřícímu naroste i amputovaná noha. Tady je důkaz:
http://web.katolik.cz/feeling/noha.htm
To nemůžu po své oblíbené sv. Ritě chtít i když je patronkou nemožného.
Ještě jsem si vzpomněl, že jsem se jednou přimotal ke svěcení nových automobilů, tak jsem panu farářovi podstrčil náš tandem. Bylo docela pěkné pozorovat ty kyselé ksichty některých majitelů aut, kteří měli pocit, že si z jejich plechových miláčků dělám psinu. Přitom taková jízda z prudkého kopce na tandemu vzadu, to je občas na střelnou modlitbičku. :)