Nevzpoměl, ale vím. Včera jsem dostal cca půlhodinovou nadšenou instruktáž jak budou dneska ve školce soutěže, hry, závody atd. dnes při příchodu do arény mi bylo všechno předvedeno, podrobně vysvětleno (protože sem přeci úplně blbej a nechápu to) a poté jsem byl odeslán domu se slovy "už běž ať nás tady nezdržuješ". :-)))
A dcerunka opravdu řekla "...nezdržuješ?" Nepřeslech ses? :-))
Tý woe, sem úplně na měkko. Mladá si domu přinesla tašku plnou hraček co si koupila za penízky co vyhrála v soutěžích. Házeli míčky tygrovi do držky, nosili míčky na lžíci, běhali, skákali atd, prostě klasika. A tomu našemu mrňouskovi se tak dařilo. Tak nám to doma všechno předvedla, plyšovou verbež si nastlala do pelechu a teď chrní naplácnutá na svodidla.
Kdyby se tak uměla převlíkat, jako nosit míčky na lžíci, to bych byl dojatej možná dvojnásob.....
A ty jí za převlékání dáváš plyšáky a hračky? Nedáváš, tak se nediv.:-)
Tak doma založ virtuální prachy. Za každou činnost tolar a za X tolarů plyšák....
:-)))
:-)))))
A pak udělám měnovou reformu :-)))
No musí si zvykat na tvrdej život.
Možná bys mohl založit domácí tolarovou banku a pak jí vytunelovat....:-)))
A teď přemýšlím, zda se mám s tímhle přístupem pokusit vychovat svého potomka:-)))
Kdepak - potomka nech vychovavat nekym jinym. Pripadne muzes vychovavat nejakeho ciziho, to Te pak nebude spatny vysledek tak moc mrzet... Nebo ze bys nakonec zmenil pristup? Jestli by ale nebylo lepsi ho nechat nevychovaneho, je s tim mene prace a namahy... 8-o
Jo, vzpomněl.
Ráno si čistím těch pár posledních zubů, zvednu hlavu, kouknu do zrcadla a v duchu jsem si řek: "pěkně stárneš parchante".
Hele, vy vtipálci, nechte si toho, jo!!! U nás už se to skoro otáčí. Naše děti začínají opečovávat nás, asi začínáme dětinštět. Takže dneska bychom vlastně my dva s Burískem měli něco dostat od nich.
8-)))
Tak to já od dcerunek dostávám na den matek :o)))
Ale je to už na hraně, viď. Počkej, jednou budeš na den matek čekat marně až do 1.června:-)))
Ale tak máš ještě šanci. Třeba budeš čekat až do 1. října .... Mezinárodní den seniorů.
Případně na druhý listopad... :-))
Co je 2. listopadu???
http://cs.wikipedia.org/wiki/Mezin%C3%A1rodn%C3...
Ani mi nemluv - abych si nevzpomněl! V práci zadání: třídní učitelé budou se svými třídami - předem připraví program a nahlásí vedení školy... Z toho plyna 5 hodin destilovaného pekla.
Ještě že mí osmáci mají občas rozum a kus té doby se spolu se mnou královsky bavili u Kukyho... :-)))
Burajdo, budou letos prázdniny? (Parafráze na větu z mé oblíbené Magorovy pohádky...)
Úplně jsem se orosila. Ta tvá otázka je skoro šíření poplašné zprávy.
8-)))
Já už se pomalu bojím chodit do školy. V pondělí si jeden sedmák "honil péro" při hodině fyziky a pak se s boulí na kalhotech předváděl spolužačkám, včera můj deváťák napadl slovně češtinářku, protože "na mě blbě čuměla". Jsem zvědavá, co se přihodí dnes. Ach jo!
8-(((
Možná za pár let budou učitelé v rámci nějakého přiblblého projektu popisovat, jaký vedou sexuální život a kdy a jak s kým souložili.
Viz: http://decinsky.denik.cz/zpravy_region/sexualni...
Jojo, máš pravdu, taky denně čekám, odkud to zase dneska přiletí.
Ale musím říct, že od žáků to lítá míň a menší kalibr (naposledy šli dva umýt na záchod štětce od barvy a výsledkem je umývárna vyzdobená žlutými proužky - prostě klasický horror vacui). To se ještě dá. Tvrdší rány padají od kolegů a kolegyň, to se někdy fakt už nedá... :-(((
Na erekci je nejlepší studený obklad. Vodu ze skleničky (ev. podle Svěráka - z houby), pěkně přes kalhoty. Půl dne bude vypadat jak pochcanej, a exhibicionismus ho přejde.
Deváťák by si měl zvyknout, že když urazí dámu, dostane po tlamě, tak to v životě chodí. Má ta češtinářka nějakého velkého silného kamaráda? Ve škole by to moh bejt nějakej ligislatorní problém, ale třeba cestou ze školy..?
Kurňa, to ste kantoři? Jak ty děcka připravujete na opravdový život?
Jéjej, kdyby to bylo takhle jednoduše řešitelné, to by byla nádhera!
http://www.nakole.cz/diskuse/11551-co-me-dnes...
Hm, to bys rchle doučil... Ale naštěstí existují rafinovanější a přinejmenším stejně účinné metody, jak si je porovnat. :-)))
... pár koulí do žákajdy a po žních.
Jo, tak to jsem zrovna fakt nemyslel... :-)
http://www.nakole.cz/diskuse/11551-co-me-dnes...
?
Na co si stěžujete? Den dětí? Připravili jsme pro třeťáky písemku ZUZ (Závěrečných učňovských zkoušek). Ze včerejších suverénů byli náhle malé, slušně vychované děti, lačnící po vědě. A dnes, dnes přicházeli: Udělali všichni? Přišel aji ředitel a s obavou v hlase se ptal na totéž.
(Rekordman dosáhl 46ti bodů (ze 120ti možných), ´prolézá se´ se 60ti body).
Takže, suma sumárum pohodička ...
8-)