Dobrý den
Rozhodnul jsem se po dlouhé době koupit kolo za účelem rekreační jízdy po relativně dobrých cestách. Jsem student takže mě tíží finance a nemůžu si dovolit koupit kolo z vyšší cenové relace.(Opravdu ne. Nepřesvědčí mě ani tvrzení že kolo pod 20000 není kolo)
Chtěl jsem se tedy zeptat na srovnání těchto tří kol zkušenějším okem než je to moje :)
Superior RX 590 model 2009
PELLS CRONO ZERO 2009
Leader Fox Šumava Gent model 2010
Děkuji mnohokrát za užitečné odpovědi.
Tak tedy můj názor na daná kolečka (prohlídnul jsem si je na netu):
já bych zvolil toho leader foxe, prostě se mi svým osazením nejvíc zamlouvá (m. j. devítková kazeta, přehazovačka už SLX), ale je také nejdražší, což je mínus. Chybu neuděláš ani s těmi dvěma ostatními (kazeta osmičková resp. sedmičková), osazení rovněž spolehlivé, ceny nižší. Vyber si asi podle toho, co se Ti nejvíc líbí vzhledově.
No a absolutně se neohlížej na to, že "kolo pod 20 tis. není kolo" - to je naprostá pitomost.
Děkuju moc za zhodnocení. Nakonec se rozhodnu mezi Foxem a Superiorem. A tak že se na ně půjdu podívat(možná i projet). Věřím že si mne jedno z nich určitě získá.
Jinak jsem ještě na aukru našel nějaké kolo Dynamic Laser, ale nějak se mi to nezdá. Ani na žádném fóru jsem o tom nic nenašel.
http://aukro.cz/item1053770762_krosove_kolo_28...
Tohle kolečko neznám, ale jak jsem na něj kouknul, tak by také nebylo špatné - alivio je spolehlivé. Barevně hodně atraktivní, já jsem spíš na decentní barvy, i když v poslední době bych bral i žlutou :-)
Jde i o to, že nějaké peníze krom vlastního kola vydáš i za přilbu, hustilku, náhradní duši...nic není zadarmo, tak aby ses nevydal ze všech peněz jen na to kolo. Superior je levnější a také rozhodně dobře povozí.
Tak dobrý výběr a dej vědět, cos koupil :-)