E?*
* Překlad: "Je mi líto, ale bohužel nerozumím". Spravně po ostrAvsku by to sice mělo byt "E, pičo?", nicmeně moje HaviřovAnka řikala, že u nich se tak sprostě nemlUvi... :-)
V mailové schránce se mi objevil mail od "Badoo", který mi sdělil, že jeden Nakolák mi poslal zprávu. Pokud mi ten dotyčný opravdu něco píše, je jako odesílatel uveden jen a pouze on. Bylo mi to divné, tož se zeptal strýčka a ...
http://search.seznam.cz/?q=badoo&count=10...
Vždy sem u svých 10 mejlů zadal, aby mě dali na blacklist, ale furt mě to chodí, asi sem si potvrdil funkční mejly spamerům.
Ahoj, Badoo je jako nákaza: Hrozně se šíří a spíš otravuje... Natáhne to celý adresář z emailu, když špatně klikneš... A pošle to samo pozvánky na všechny adrasy z Tvého seznamu! Oni, když si to chtí přečíst tak se musí registrovat... A zase to jede dál...
Nevim sice proc to probirate zrovna tady, ale Badoo je docela stara zalezitost (urcite vic jak rok) chovajici se jako virus. Predne uz nazev BADoo :o) a pak kdo po mne chce abych mu poslal svoje heslo k emailu, nebudu idiot a nebudu se upisovat tak nebezpecne volovine. Kdo nezna zaklady bezpecneho chovani na netu, dobre mu tak.