objevil jsem leták na kola favorit (v úvodu s Martinou Sáblíkovou)- máte prosím někdo zkušenosti s těmito krosovými koly, konkrétně F Eclipse SX; jeví se to jako zajímavé v dané cenové hladině, velice by mě zajímal názor člověka, který už na něm chvíli jezdí.
Díky Šimi
:-) i když konkrétní zkušenost s tím kolem nemám, přesto si dovoluji říct svůj názor:
mám v okolí prodejny, které vedou favoriťácké věci, takže ty jejich nabídkové letáky si beru, krom toho navštěvuji značkové favoriťácké prodejny v Třeboni, Táboře + Praze. Kola naprosto ok, jak krosy, tak i MTB, solidní osazení - žádná špička, na to jsou tu jiní, ale zas díky tomu drží ceny dole a vyplňují na trhu tuhle cenovou oblast. Rovněž nabídka komponentů + příslušenství u nich je poměrně solidní, výběr tedy ne přehnaný, ale kolo si tím vybavíš. Pokud jde o jejich zapletená kola - vpodstatě asi nejlevnější na trhu, přitom plně funkční (i když samozřejmě na kolo jiných značek bychom to asi nedali).
Klidně bych ho bral (stejně jako bych bral i madisona, kdyby se ještě vyráběl).
Já konkrétně jsem si koupil od favoritů cca před měsícem speciální houkačku - vypadá to jako výsledek kopulace slunéčka sedmitečného s mandelinkou bramborovou + možná ještě s jiným zviřátkem, dálkové ovládání tlačítkem s káblíkem, můžu nastavi 6 různých zvuků a ještě tomu svítěj vočička - kam se na to hrabe Radek :-)