To nikdo nemá žádné tipy? Přidám tedy něco pro ty, kteří mají chuť pátrat po zajímavých místech. Ostatní nechť prominou a vlákno si laskavě skryjí. :-)
Poslední hádanky ode mne byly nějak snadné, takže tohle asi také nebude velký problém. Vyhlašuji pátrání po tomto zajímavém kostelu…
Proč to normálně nezařadíš do tohoto tématu http://www.nakole.cz/diskuse/11388-hadanky-na... ?!?
Název "Fotohádanka na konec května" můžeš dát do názvu vlákna...
Ale už mlčím a skrývám...
Já vím, že Radce se nebude líbit patrně nic. :-) Nedal jsem to tam, protože to vlákno je už relativně dlouhé (42) a delší dobu neaktualiazované.
Nápověda pro ty, co tuhle fotohádanku nejbokotují :-)
Hrozně hezkej kostel, je mi povědomej, ale ne a ne si ho vybavit. Abych hledal na internetu, mi přijde nefér. Možná si časem vzpomenu. Co třeba naznačit aspoň kraj, kde se kostel nachází...?
Dobrá, další nápověda: Pardubický kraj
Další nápověda: okres Svitavy.
to by mohlo být ono. B-) Nebo aspoň blízký příbuzný :o)
Správně, je to ono! Dík za další de facto nápovědu :-) Moc pěkný kostel, ale méně známý.
Hmmm, tak to je skvělé, že víme, že už to někdo uhádnul...
Vidíš, alespoň máš další šanci na to přijít :-) Nemusí Tě všechno tak iritovat :-)
No, spíš mě to utvrdilo v tom, že je to téma na skrytí...
Omluva všem za malou osobní invektivu:
Mě to spíš utvrdilo, že ses zkrátka rozhodla se negativně vymezit vůči všemu, co já napíšu do diskuze. Tak si tohle téma klidně skryj a běž plkat na nějaké necyklo vlákno. Tak já nelezu a budeš mít ode mě pokoj. :-)