:-) nechal jsem si teď poslat od BBB tenhle bezdrátový komp, dávaj k tomu ale návody ze starších modelů (v něčem odlišné) a podle toho návodu se z klidového stavu uvádí do akce buď zmáčknutím tlačítka nebo automaticky při rozjezdu, když magnet projede kolem snímače. Nicméně tenhle automatický způsob tady jaksi nefunguje. Přenos signálu vidím ok - jestliže to normálně měří, tak by to mělo dostávat i impuls pro nahození - pakliže to je nainstalovaný.
Máte někdo nějaký současný bezdrát od BBB a jak je to tam? Naskočí automaticky?
(pro úplnost uvádím, že vlastním totéž v "drátu" a tam ta "automatika" funguje. Nechce se mi to zrovna balit a posílat zpátky do Mohelnice).
Dík :-)
Podle mne musíš nějak docílit aby na displeji svítilo/blikalo to jejich šišaté logo, v pravém horním rohu, to pak indikuje automatický START/STOP.
Jak to udělat ale nějak v tom návodu už nevidím :-)
Jo, také tam ale píšou, že když computer po delší době klidu (30 minut) "usne", tak už ho musíš probudit ručně, tlačítkem MODE...
Zajímavé, mně se Cateye Enduro 8 probírá sám, stačí magnetem jednou projet kolem čidla ;-)
Jardo - Tys to zřejmě našel (návod) někde na webu - mohl bys sem dát odkaz? Dík.
nevím, na kolik je to aktuální návod, ale možná pomůže
http://www.bbbparts.com/download/manuals_pdf...
Ok, velice děkuji Tobě i Jardovi - jak jsem z tohodle návodu zjistil, tak skutečně po 30 minutách musím nahodit ručně. Prostě ten český návod, byť je přímo od dovozce BBB a je dodatečně vsunutý do balení, je dělaný (i podle nákresů) na starší modely.
Noch einmal - sehr danke! :-)