na podzim 2007 jsem si na www.Kronium.cz koupil Fenixe L2D. Poprvé mi Fenix rozsypal po roce používání v listopadu 2008 (odešla dioda). Výrobek jsem reklamoval a po dobu záruční opravy mi byl zapůjčen náhradní kus. Poté Fenix opět sloužil až letos v lednu znovu chcípnul (stejná závada). Dotazoval jsem se na možnost pozáruční opravy- a opravdu mi světlo opravili. Když mi ale pravili, že za to nic nechtějí, poněkud mi poklesla čelist. A když mi to chtěli poslat (=další výdaj navíc), poklesla mi ještě víc.
Rád bych upozornil, že relativně časté poruchy nejsou způsobeny kvalitou výrobku, ale způsobem používání, který je jednoznačně v rozporu s návodem k použití. Světlo mi nejednou spadlo v plné rychlosti (30km/h) z přilby rovnou na zem. Popravdě řečeno mě překvapilo co všechno to vlastně ustálo.
No a protože mě oprava světla nic nestála (zato www.kronium.cz přinejmenším na poštovném jo), dělám jim tu na revanš reklamu. Začínám přehodnocovat to od koho koupím světlo s SSC P7.
Tak to mi nahralo.
Prave mi prisla vadna Aurora z DX a k tomu prazdne "prednabite" eneloopky. ;-( Zkusil jsem ted RMA, tak uvidim.
Maji byt ty eneloopky vazne nabite? Nebo jen tak trosicku (1/5), jako vsechny ostatni accu?
Hm, to je fajn, rád bych se zeptal jak tu svítilnu připevňujete na cyklistickou přilbu???
Je to takhle žejo:
http://www.svetoutdooru.cz/clanek/?107637...
Dík