První dvě hádanky neodolaly moc dlouho. :-) Tak teď zase něco jednoduššího. Kde najdete tuhle hlavu?
Podle otisku na dlažbě se zdá, že má podobné sklony k cestování jako Rapa Nui :o)
Také jsem si všiml :-) Na Velikonočním ostrově to ale není.
Břeclav, pěší zóna před Gymnáziem ;-)
Kupodivu se ta hlava jmenuje "Hlava" :-)
Super, tak to bylo asi opravdu lehké :-) Pro hledače souřadnice: 48°45'20.383"N, 16°53'24.12"E Příště najdu zase něco těžšího.
Když se tomu musí šestkrát denně vyhejbat, tak to pro něj je opravdu lehký... :-)
Člověk má radost, že konečně něco uhádne (přesnějí, že to VÍ) a SAMOZŘEJMĚ se musí najít nějaký šťoura, který mu tu radost zkalí... :-p
A co udělat dohodu, že místní se nebudou k odpovědi hlásit :-) Nekazili by tím jiným radost z hledání, případně radost těm, kteří to vědí, protože jsou zcestovalí. :-)
kdyby to nenapsal on, napsal bych to já, protože ač tam nebydlím jel jsem okolo ní několikrát... Vždycky to někdo uhádne :-)
To je jasné, že to někdo uhádne :-) Ale když u toho bydlím, tak to není žádná hádanka. Lepší je, když to pozná někdo proto, že cestuje, nebo alespoň „požádá o spolupráci“ Google...
Mě to bylo hloupé to tam napsat, když jsem si hádanky všiml asi 20 minut potom, cos ji sem vložil. Taky okolo toho chodím hodně často.
Já to napsal až na druhý den...
Ty sis nebyl jistej, vid:-)))
Určitě se tam byl raději napřed podívat. -)).
3x:-) A neveril....