Mám nové kolo a hned po ujetí asi 5km začaly hrkat šlapátka tedy jedno levé. Když zabírám jen pravým a levým jen otáčím nic nehrká ale jak začnu šlapat normálně hned to hrká nebo když velmi silně šlapu na levé tak nehrká. Ale co s tím? Skoušel jsem přitáhnout střed i šlapátka a hrkalo to už míň ale zase se to rozhrkalo. Co s tím mám dělat? Prosím poraďte nedá se na tom jezdit. Děkuji
asi ložiska....
Byly levný? => Kup nový.
Byly drahý a jsou v záruce? => Reklamuj!
Byly drahý a nejjsou už v záruce? => Opravuj. tedy rozeber, zkontroluj ložiska a případně vyměň a namaž ložiskovou vazelínou....
díííky moc :-D udělám a bolo to na tomto kole- http://www.vautron.cz/detail-kola.php?id=30
na tamtom kole za tamtu cenu?!? :-O Pak ti v tom hrká, protože tě okradli. Cena je strašná a rozpiska komponentů neodpovídá fotce. Například hazku mají vyfocenou RD-M340 ale v rozpisce tam prodávají RDM-310
si delas srandu nee?? :-( tos ja to asi reklamuju.. ale prvni se tam trocu povrtam....
Vykašli se na nějaké vrtání a hoď to rovnou do servisu ! Je to nové, v záruce, tak ať to laskavě dají dohromady... Včetně toho, že až zjistí, že ses v tom hrabal, tak taky už tu záruku nemusí uznat...
Máš recht přecedo... :)
A le to by hrkalo aj prave nee?? a to me nedela... nebude to treba klikama????
Když si koupíš TV a ono v ní bude hrkat a boudou se z ní ozývat podivné zvuky, taky vezmeš šroubovák a budeš se v ní ze zvědavosti šťourat a sám sebe přesvědčovat, že je to prkotina a že si to opravíš, nebo jí zabalíš do krabice a odneseš reklamovat???
Nechápu, proč se zde na něco tážeš, někdo ti poradí a ty stejně vše děláš dle sebe....:-)))
No, a až se v tom budeš vrtat, tak si překontroluj počet kuliček v ložiskách šlapek. Mě scházela jedna a ani v záruční opravně na to nepřišli. Já jen skutečně čirou náhodou. Když jsem nasazoval SPDéčka a ty původní chtěl vypucovat.