Termín: 13.05.2010
Místo: Rakovník
Sraz se blíží a je na čase si popovídat, jak budeme zabezpečeni po gastronomické stránce.
V páteční etapě (Javornické) počítáme s obědem až v kempu „U Nejdeckých“ na Zvíkovci (cca po 32 km). Budou rádi, když jim dáme vědět, na co máme chuť. Ale víme, že co člověk, to jiná chuť, tak předběžně…
Já bych prosila na sobotu odlehčenou (cyklo)kombinaci: polívka - pivo - kafe. Děkuji.
Hubneš? :-)))
Po pivu??? 8-)))
Já si dát polívku, pivo a kafe, tak se potom budu muset venčit u každého roští. Na každém kilometru. To byl takový bulharský kapitán Klos, to ty nepamatuješ. :-)
Že bych vypadala tak mladě? 8-))) Kapitána Klose pamatuji moc dobře a "Sejdeme se na každom kilometri" (nebo jak se to jmenovalo) mi taky něco říká.
A kombinaci P-P-K v pohodě vypotím. ;-)
To je dobře, že počítáš s pocením, ne s pršením. Zařizuješ počasí zase ty?
Nechceš to vzít za mě? ;-)
Když se podívám z okna, tak ani nee. A navíc Pankrác Servác Bonifác a Žofie, to je tak známá čtyřka..... akorát si nevzpomínám čím jsou tak slavní ... :-)
jo o tom posunutí termínu o tejden oproti zvyklostem si od začátku říkám, jestli je to dobrej nápad, nicméně věřím pořadatelům a Burajdě, že objednávku počasí neodfláknou!!! :-D
Momentální deštivé počasí je proto, abyste si v pátek užili tu "brodway". 8-))
To bude jako voda zdola i shora?
Když se Ti povede se v tom vyválet, tak klidně i zboku :-)
...sem myslel že vás uvidím projíždět tůní pod vodopádem :-)))
Doufám, že se to vyprší. Optimistická předpověď, no předpověď, takhle dopředu spíš šamanství, ukazuje v křivoklátský pátek 16 st, v sobotu 20, oblačno.
Nevím jak u vás, ale tady dneska teploměr nepřelezl přes 10 st.
Studený máj, ve stodole ráj.
Já bych bral nějakou českou klasiku. Já na tom jsem opačně než LeeLoo, takže bych volil např. dršťkovku, nějakou omáčku (svíčková, rajská, koprová, ...) s knedlíkem, flíčky, ovocné knedlíky (hodně tvarohu, cukru a řádně omastit), prejt (jaternicový nebo jelítkový, můžu oba) s bramborem a zelíčkem, taky buchtičky se šodó (když je jich dost) a roštěnka s bramborovou kaší je taky dobrá. Kruci, mám poslintanou klávesnici ...
Jak to chodí ráno se snídaní? Vaříte si čaj a nějaký rohlíky z vlastních zásob? Nebo až cestou? Nebo se tam dá blízko pro něco skočit? Prosím poraďte. Dík.
No já osobně doufám, že bude přehršel koláčů, buchet a dalších pochutinek z domácích výroben :o)))
Hlavně bez čekulády a rumu :o)))
Kávu a čaj si každý uvaří...
Vy budete asi autisti s kufrem buchet a koláčů, já chci přijet natěžko a oklikou, takže buchty už budu mít snědený. Je tam nějaká kuchyňka s varnou konvicí třeba? Dík.
Šak jsem tady někde vedle požádal někoho s autem, aby vzal konvici...
Jinak hrnek doporučuju svůj :-)
Jojo já to četl, ale nikdo nenapsal že ji vezme ani že tam je, tak to sem dávám znovu.
Jestli si vzpomenu, vezmu. Mozna by mi to Jurimir mohl pripomenout. ;-)
no jo, já klidně i nějakou přivezu a někomu jí daruju. Zpátky se s ní nepovezu. Ale řeknu vám, že ta vaše závislost je děsná věc. Vypadá to, že bez rychlovarný konvice nastane konec světa nebo minimálně pomřou všichni cyklisti... :-D
:-), příteli - copak rychlovarná konvice, ale mobily - jak mohli žít lidi dřív bez mobilů, to nechápu. Občas jedu vlakem do práce a to jsou volání - už se blížíme ke Kolovratům, za chvíli budem v Říčanech, máme pět minut zpoždění... Kdyby domů nenahlásili, kde právě jsou, tak by to snad zbytek rodin nepřežil :-)))
jo jo, to mi povídej. Mě kterej ho nemá. Vždycky, když jsem už už nalomenej nad zdravotníma rizikama mávnout rukou, odradí mne nějaký chudák na záchodě v jedné ruce penis a v druhé mobil nebo přesně tebou zmiňované situace. No a jelikož si vůbec nejsem jistý, jestli bych se také nechoval jako vymaštěný debil, tak mě to vždy utvrdí v tom, že si ho fakt nepořídím. Navíc už je to skoro image :-D
Zdravotní rizika? Když ho nepoužívám, tak nejsou. Mě nalomili mí blízcí, co by jim nebylo jedno, kdybych se nevrátil z nějaké té obvyklé noční vyjížďky. Tak jenom z ohleduplnosti k nim si ho před tou cestou i nabiju a zapnu, co kdyby.
Já jsem třeba díky mobilu mnohem svobodnější. Spoustu pracovních věcí jsem schopen vyřídit odněkud z lesa. V předmobilové éře jsem musel furt být někde v baráku a hlásit, kde budu postupně k zastižení, když jsem přejížděl z místa na místo.
K tlachání telefon nepoužívám protože mě telefonování hrozně nebaví.
hele já ho kdysi používal. Už když byly ty obrovský krabise se sluchátkem na drátě i potom ty mrňavý, co jsou dneska. A jsem tedy naopak mnohem svobodnější bez něj. Nikdo nevolá, nikdo nic nechce, nikdo po mě nechce práci v deset večer nebo v neděli atd. Prostě mě neseženou....
Považuju to v dnešní době naopak za obrovský luxus. Ano něco mě to stojí a není jednoduché to uhájit, ale ten klid za to stojí
Musí se to dělat chytře, můj mobil ve věku žáka první třídy ZŠ, slepenej samolepkami automatu, který vypadá,že na mě z něj vyskočí baterka, je jasným důvodem, k tomu, abych to nevzal a pak řekl, že se vypnul. Někdy udělá selekci i sám, je ot chytrej kluk :-) A když ho potřebuju použít, tak chvíli vydrží..
no většina to má spíš jinak.
TOhle je zajímavý:
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/199595...
Pro ty, co ještě nebyli na srazu NaKole.cz jedna fotka z příjemného večerního posezení :)))
Tak, vážení, konec legrace - kdo co hodláte přivézt, ať víme, na co se NEtěšit :o)))
Jo a prosím, kdo hodláte vzít varnou konvici?!?
Já zatím nejsem rozhodnuta, zda pojedu autem nebo po ose, ale určo chci vzít můj oblíbený kávovník a linecké koláče s mákem :o)))
jo a pro masožrouty mám doma nějaké vysušené buřtíky, tak je vezmu rovněž.
Já když jsem dostudoval všechny plánované výluky mezi námi a Křivoklátem, tak budu rád, když po všech těch přestupech a oklikách přivezu sebe.
Výluky a zpoždění, cestování koření, tahle cesta bude kořeněná až dost. :(