Z Krumlova do Budějovic - poradí mi prosím někdo?
A co chces poradit? V Krumlove se dej smer Ceske budejovice je to 23km nemuzes to minout:-) jezdim tudy skoro denne do praceomlouvam se ale asi jsem nepochopila dotaz
Jasně, ale šlo mi o to, jestli tam je nějaká cyklostezka, nechce se mi po silnici.
je tam krásná ciklo stezka myslím číslo 12 ..vede přez klášter Zlatá Koruna délka kolem 30 Km .První půlka Kopečky a potm už jen pohodová rovinka.Pěkný výlet..
12 je fakt dobrá. taky jediná o který se dá říct CK - CB. ostatní je všechno už o zajížďkách. pokud by nevadila zhruba 2x delší trasa, tak doporučuju z ČK na Omleničku (tam nejní čádná cyklotrasa, ale ta spojovačka je vážně nádherná) - Kaplice - 1018 přes Vs. Ján a Římov - ČB = nádhera
nebo to vezmi přez blanská les brdlou potm holašice hluboká ..je to tak 70 km ale moc pěkné
My me isli aj taku okluku z Budejovic popri Malsi (cislo 1018) . V Rimove sme odbocili na Velesin (po zapadnej strane priehrady) na cyklotrasu 1198 a z Velesina cez male kopceky po ceste 1197 na Stekre a potom cez Zlatu Korunu uz po cykloceste cislo 12 az do Krumlova.
Isli sme aj cyklocestu cislo 12, je urcite kratsia a asi aj kvalitnejsia (okolo Malse sa sem tam ide po sotoline a okolo rekreacnej osady Doudleby je treba kusok prejst pesi, lebo cyklocesta ide po schodoch). Chceli sme si vyskusat aj inu alternativu, ta cesta cislo 12 je lepsia, pacila sa nam na nej aj hospudka u Badyho, mali tam dobru censacku :-)