Ja cpu běžně svýho Azuba Mini do Pandy. Potřebný úpravy:
- sklopit zadní sedadlo
- vyndat spolujezdcovo sedadlo
- z kola sundat sedlo
Přednim kolem leho stojí normálně na podlaze co puvodně byla spolujezdcova sedačka, zadnim stojí v kufru, vyklopenej stojan slouží po podložení jako pojistka proti převrhnutí v zatáčkách.
Docela by mě zajímalo, jestli bych tam v týhle konfiguraci nacpal i Maxe...
Tak ja to za chvili pujdu zkusit, abych zitra nesaskoval pred odjezdem. ;-)
Typuju predni kolo a sedlo ze budou muset dolu.
Schválně, kolik tam najedeš kilometrů?
8-)
To nevim. Ve Svycarsku jsem takhle denne tak tri ctyri hodky v letnich mesicich travil. Uvidime. Ale pred Loudanim uz mi nezbyva moc jinych moznosti, jak se na kolo dostat. ;-( Kolecko a SVC sleh. To jako trenink nepovazuji za dostacujici. Kazdy kilometr, pri jehoz zdolavani budu nohama tocit, misto vyvijeni tlaku na plynovy pedal, se pocita.
My jsme do ní dostali svýho času 3 "zábradlí" s jejich osádkou a ještě oblečením, takže to určitě nějak půjde :-)
A jak se Ti sedělo, s řídítky skoro až v uchu ? :-)
Nebylo to zlý a dojel jsem až do Třeboně :-) Pohodička...
Zábradlích se do Fabie kombi dovnitř vejde 6 ks + 2 lidi osádka. Vyzkoušeno.
A jako prislusenstvi rozbruska a svarecka? 8-o
Jinak - uz tam je. Sundano sedlo a predni kolo. Ta Fabie je vazne ukrutne mala. Kez bych mohl jet vlastnim autem a ne firemnim!
A kdybys tam jel na kole?
Výš kolik bys natrénoval. -).
mě se vešlo do renaultu twingo....
Mě se vejde do Renaultu Espace a už nesundavám ani opěrku hlavy, ale je fakt, že musím zklopit jednu sedačku ;o))
taky tak
šlapák vychází přesně k předním sedačkám ...
(AZUB Apus + Espace IV.)
http://macikm.rajce.idnes.cz/AZUB/#P4242895.JPG
Taky jsem rád, že jsem kdysi koupil jako rodinné auto Berlingo. Ibex mi tam vleze celý tak jak je, nic se nesundává, taky jen sklopím vzadu jednu sedačku.
já mám jako "rodinné" auto to kolo (rodina jsem jen já:-) ) a nestrkám ho nikam, ale normálně na něm jezdím :-)
My jsme doma čtyři a máme v garáži sedm plně funkčních kol, takže máme jako rodina kompletně na čem vyrazit a ještě zbude, takže teoreticky auto nepotřebujeme.
Blbé ale je, když potěšení v jízdě na kole nalézá jen 1/4 rodiny, což je náš případ; když rodinu tvoříš sám, tak tohle ti nehrozí, pokud teda netrpíš rozčtvrcením osobnosti :-)
Kurna - ja mam taky dostatecne velke auto, ale na sluzebni cestu musim firemnim. Muj osobni Tranzit zere skoro 2x tolik, co firemni Fabka. ;-(
Si pořád stěžuješ, že musíš trénovat na Loudání a teď místo na kole jedeš na služebku autem. :-))))
Dnes jsem na tom sedel. Foukalo jak prase, zima mi byla, malem mne srazil lehokolista, ktery vyjel z vedlejsi, ...
Clovece, to bys neveril, jaky to je sok, kdyz jedes z kopce po hlavni a najednou mas pred nohama cizi windshield. 8-) Ja vim, on nevidel, kam to strka, ale stejne...
Mimochodem - na to, ze je to tu naprosta placka, tak clovek potrad jede do kopce nebo z kopce. Nic prudkeho, ale po chvili si toho prece jen vsimnes. Asi jako jezdit z Halounu do Revnic po silnici sem a tam.
idealne se daval Azub mini s hornim rizenim do Felicie combi. vubec nic jsem nemusel z kola sundavat. pouze trosku sklopit zadni sedacky.
jojo, felína, je neskutečný co se do ní dá nacpat. Na to že to není žádná limuzína, tak má obrovskej kufr. Pod víko se vejdou dvě horská kola (sundaná kola a sedlovka). MAX se tam vešel celkem v pohodě, ale musel jsem sundat bud kolo nebo sedačku, aby prošel dveřma, jinak to bylo jak s ježkem do klece. Ale kdyý se sundali obě kola a sedačka, tak se večel na sklopenou třetinu sedačky, takže se dalo jet ve 4 lidech.
Ale to je trochu mimo, diskuze je o fabii...