Ahoj lidi, potřeboval bych přední brašnu na řídítka, hlavně na foťák na koloběžku i kolo. Mají tam takovou pěknou voděodolnou asi za třetinu než stojí ortlieb. Máte jí někdo? Zkušenosti?
Také bych nějakou novou potřeboval.
Ta nepromokavá od SA mi přijde příliš malá.A blbě se do toho kvůli té nepromokavosti leze.
Na pouhopouhý foťák asi jo.
asi si ji někde okouknu... mě se hrozně líbí ten ortlieb, ale je mega drahej...
Toho ortlíba mám. Spokojenost veliká. ale ta cena je fakt hrozná. Kamarádce jsem také jednu koupil, dostane ji jako svatební dar (bylo to její přání). Až se oženíš, třeba taky dostaneš ortlíbku. :)
Blbý je, že totálně mi zakrývá světlo, ale už mám všechny komponenty abych udělal přichycení světla k brašně s využitím toho, co tam výrobce má pro své nástavce.
Já ji chci primárně na Jůlinku a na Maruš ji budu přendavat :-D
Holt koloběžka je koloběžka...
A co neco tyakoveho:
http://www.kolakulich.cz/zbozi/3617/drzak...
?
O tom jsem také uvažoval, ale protože to nemám možnost někde vidět naživo, takže nevím jak vysoko nad řidítka se tim dostanu, beru to jako alternativu, kdyby světlo umístěné přímo na vrcholu brašny dělalo nějakou rotyku.
Jenom jest-li by tu brašnu ještě užil, když by se oženil. -).
Ahoj, Jardo :-), já si ji koupil, právě kvůli té nepromokavosti - pravda, je dost malá, ale digi foťák, rádio, doklady + mobil se tam vejdou bez problémů (a ještě by se vešlo něco), už i prošla pořádným deštěm a ok, takže po této stránce Ti ji mohu doporučit.
Ty Airline? Ty sis koupil věc od SportArsenalu??? No teda... Já ji okouknu.. nepotřebuji nic velkého, ale co do objemu by byla větší jak Ortlieb (papírově) :-)