Termín: 01.04.2010
Místo: Praha
Zdravím, kdysi jsme se domlouvali na krátké odpolední vyjížďky po práci, jezdíte někdo? Ke konci týdne by mělo být už konečně docela hezky.
Omlouvám se, ale jinak mě to nepustilo akci napsat :-)
Jo, já jezdím pravidelně domů :-)
Ale vážně - obávám se, že není velká šance na nějakou pravidelnost takových akcí. Každý má čas jinak, málokdy se to sejde. A když ve finále jo, tak zklame počasí anebo se jezdci neshodnou zaměřením a výkonností. Odpolední vyjížďky s někým jsou u mne vyloženě náhodnou věcí, která se zadaří tak pětkrát do roka. Ale to pak většinou stojí za to :-)
Občas jsme se takhle domlouvali, je mi jasné, že každý jede domů, já taky, jen občas obklikou přes nějakou rokli. Třeba se někdy domluvíme, počasí se doufám brzy umoudří. Většinou jezdím po stezce od Palackého směr Zbraslav a potkávám dost známích tváří.
Jo, já jezdím pravidelně domů :-)
Ale vážně - obávám se, že není velká šance na nějakou pravidelnost takových akcí. Každý má čas jinak, málokdy se to sejde. A když ve finále jo, tak zklame počasí anebo se jezdci neshodnou zaměřením a výkonností. Odpolední vyjížďky s někým jsou u mne vyloženě náhodnou věcí, která se zadaří tak pětkrát do roka. Ale to pak většinou stojí za to :-)
me se cas od casu akce po praci povede, ale byva to narychlo spis podle prace a pocasi
letos mam zatim 1x tocnou a 2x bohnice (a neberu vyjizdky, kdy jedu sam), zitra asi taky neco pojedu...
Prosím tě, do těch Bohnic jezdíš přímo z práce? Proboha, co to děláš za práci???:-)))
Programator :) nekdy je to tak nahlavu, ze to radeji beru rovnou do Bohnic :-D
No když se podívám na tvůj nick a na zkratku Psychiatrická léčebna Bohnice (Plb)....sakra:-)))))