Prosím o vyplnění, děkuji!
http://tinyurl.com/yhrzgcs
Jo, máš to vyplněné, ale spadnout do kategorie 45-65, to opravdu zamrzí.
Já bych taky bral kategorii 30-50, ale takhle?
Já bych prosil 20-35;-)
Nebo radši 18-35...
obecně vzato rozdělil bych to na 6-18 a 18-70, to by snad nikoho neurazilo ne ? :o))))
Nemá to podobně statistický úřad 0-18 let, 18-65 (produktivní věk) a 65 a výše :-) Mě to nepřišlo až tak zlý, já byl v polovině skupiny :-)
Vyplněno. Ve dvaceti by mi to tak nepřišlo, ale v dvaačtyřiceti se mi taky zdá, že jemné dělení mladších ročníků do kategorií po 5 letech záhy těžce hrubne a od 45 už obsahuje celou generaci... Taky pro mě býval kdysi pětadvacetiletý chlap starý fotr a teď najednou kolem mě kluci a holky slaví padesátky :-) Ale asi k tomu máš dobrý důvod. Tak ať ta semestrálka dobře dopadne!
Copak když slaví padesátky, ale až se začně kácet v našem lese. :( No to naštěstí zatím znám jen z vyprávění.
Tak to já jsem zatím ve fázi padesátek kámošů a zatím se nekácí (ťuk ťuk ťuk o dřevo). Ale protože vím, jak rychle jsem se do fáze padesátek dostal dejme tomu z fáze "já se snad těch osmnácti nedožiju", měl bych se i na to kácení začít psychicky urgentně připravovat :-)
U většiny položek (krom věku) nevím, co dát. Mám nějak moc široký záběr či rozptyl... :-)
Z toho si nic nedělej já jsem se taky do kolonek úplně nevešel.
Bylo na tebe málo kilometrů?!? :o)))
Jo jo jenom polovina