Termín: 13.05.2010
Místo: Rakovník
Ahoj,
protože už máte po velikonocích natrénováno, je čas Vám připomenout, že prodloužený víkend, kdy společně začneme obdivovat strmé břehy Berounky a jejich přítoků, se blíží.
Na akci Kolečko se dosud přihlásilo úctyhodných 39 rozhodnutých účastníků a 10 váhajících, což by mohlo společně se…
Poslal jsem jako odpověď na obálku, snad to dorazilo. :-)
Tak radši ještě jednou. Přijedu ve čtvrtek natěžko, spát budu pod vlastním stanem až do neděle. Jenom bych uvítal možnost základní ranní a večerní hygieny někde s tekoucí vodou. Pokud je blízko potok a roští, budu spokojen a stačí mi to (k té hygieně). Díky že se staráte a těším se až vás všechny uvidím naživo. Zatím jste pro mne kreslené postavičky s hrdinskými příběhy, něco jako rychlé šípy. :-)
Potok tama je, Rakovnický, občas jsou v něm saponáty=>ušetříš mýdlo ...
8-)
Já pamatuju jako kluk, když v potoce bylo tolik pěny, že lezla ze břehů a v Rakovníku při dešti tekly z okapů mydlinky.
Což mě připomnělo, dneska, když jsem se byl projet, tak v sousedním městečku nějaký člověk myl tašky na střeše svého domu.
no, mne ta zpráva zmizla... Já určo pod stan nee.
Přijedu ve čtvrtek, budu až do neděle. Ubytko prosím pokud možno pod střechou. A možná (a teď Radko :-) pozor) budu dva. Ale budu vědět až po víkendu...
Ježkovy voči, proč zrovna já POZOR?!?
Hele, to přijedeš v malém a velkém provedení nebo si přivezeš tu nádivku do oblečku zdravotní sestřičky?!? :o)))
Vubec nevim, zda dorazim, ale kdyz ju, spim ve stanu....
Přijedu určitě ve čtvrtek, dejte mě do chajdy k někomu aspoň trochu normálnímu - i když kdo z nás může o sobě s jistotou říct, že je normální :-)))
Dneska ráno jsem Ti (Johne) psal mejla, tak snad došel.
Posílal jsem také odpověď přes obálku, ale pro jistotu:
My budeme 3 (2 dospělí, 1x 8 let) - příjezd plánujeme ve čtvrtek, odjezd v sobotu v odpoledních hodinách. Pokud bychom museli opustit pokoje dopoledne, nemáme problém uhradit do neděle, abychom mohli mít věci v pokoji do soboty odpoledne.
psala jsem také obálku, ale když všichni. Budeme ve 3, přijedeme v pátek nejspíš vlakem někdy odpoledne a zůstaneme do něděle Prosím o spaní pod střechou v posteli, spacák pokud bude nutný si můžeme vzít, ale raději bych jela víc na lehko. Jestli někdo taky pojede v pátek vlakem, tak bych byla ráda za doprovod. A netrvám na samostatném pokoji nebo chatce, bereme i nocležníky a nocležnice, na podzim to bylo příjemné, zadýchala se líp chatka :-)
Pokud budu k tomu a nebudu úplně zdechlej, předpokládám, že dorazíme s Kominíkem během čtvrtečního odpoledne. No, spíš večera...:)) Jest tak, veliteli Kominíku??:) Co se týká usalašení, pokud nejsou chatky zcela vymrzlé, preferuju chatku, já stan jistě ne. S kým to bude, není až tak podstatné, pokud se však povede dát do kupy tradiční "chatku osamělých mládenců", myslím, že to bude ideální.
Jestli jsem dobře četla, tak ubytovávat se bude podle toho, jak se bude najíždět či přijíždět. Jestli přijedete těsně před nebo po Aničce s Barčou, tak ti zase reálně hrozí ve spánku cizí prsty v nose.
8-)))
Tak tedy definitivně: já plus "nádivka" od čtvr do neděle; spaní v chatce, prostě pod střechou aka NE stan.
Nádivka se hlásí do sekce "Matky s dětmi", já pojedu s "červenou"... ;-)
Teď zbývá abys ji jen připravil na to, že "Nádivku" ji už nikdo neodpáře :o)))
Budu na tebe ale hodná a ponechám na tobě, abys jí sdělil to sladké tajemství, odkudže se ta přezdívka vzala :o)))
Imho - přivezené modely ovšem může předvést všem :o)))
Ahoj, předně se chci zeptat - jak je to s tim prodlouženym víkendem? To si ho jako má každej prodloužit? Teda myslim ten víkend, aby nedošlo k nedorozumění:) No snad to nějak půjde zařídit, přijel bych rád. Zatím to plánuju na 95%. Takže bych chtěl rezervaci na chatku (jedno místo) od čtvrtka do neděle.
Ačkoliv jsme předeslali, že na rezervace nebudeme brát zřetel, přesto jsme se snažili vyjít všem požadavkům maximálně vstříc. Níže je rozpis po jednotlivých pokojích, to znamená, že je kromě 1 třílůžáku v Íčku vše obsazeno a teď si další účastníci už musí zajistit ubytování sami (stan nebo již dříve uvedené penziony v Křivoklátě).
PŘÍJEZD ČTVRTEK
KOLEČKO
1. dvoulůžkový pokoj Radka+1
2. dvoulůžkový pokoj pb a LeeLoo
3. dvoulůžkový pokoj Hekynen+1
4. dvoulůžkový pokoj čtvrtek Václav + 3
5. dvoulůžkový pokoj Anič+Barča
1. trojlůžkový pokoj petrp+2
2. trojlůžkový pokoj fafejt +Jéňa stíhačka + Wert
1. čtyřlůžkový pokoj pro_pa +2 + Ifča
2. čtyřlůžkový pokoj Martis+3
1. pětilůžkový pokoj Jerguš, HonzaK, Ceva, Mirek Vik, Bo
1. desetilůžkový pokoj čtvrtek Kominík, míraI., Airline, Radek, Banánovník, Buml, Hetto, Valdek, Valenta(?), Ligi, Flint
PŘÍJEZD PÁTEK
ÍČKO
1. dvoulůžkový pokoj Burísci
2. dvoulůžkový pokoj m + Mandarinka
1. trojlůžkový pokoj
2. trojlůžkový pokoj HMS+2
Pokud by někdo nutně potřeboval do baráku, tak já si klidně vezmu stan :-D
Ale ten desetilůžák bude pekelnej :-D To bude hezká čtrnáctka :-)
Ty voe....při pohledu na to, jak budu ubytován se mi nevím proč vybavila základní vojenská služba:-))....už se těším na volbu velitele místnosti:-)))
Já si to zkusil loni v americe, ty hostely (pro dříve narozené Jugenherbergen) byly tak pro 10 - 12 lidí a ceny nesrovnatelně vyšší... A to tam nebyla taková vybraná společnost...
Tímto si dovoluji dezertovati z vybrané společnosti desetilůžáku a uvolňuju případně místo jinému zájemci.
he? co se děje? Někdo umřel? Musíš v tomhle termínu do nemocnice na operaci? Ježíš marjá kluku to nemůžeš jen to takhle plácnout a nic. Mám o tebe starost. Co se stalo tak strašného????
Pro milovníky map - kudy na Kolečko
http://kolecko-krivoklat.wz.cz/Kudy-k-nam.html
Ahoj Bu,
mám jakous takous představu, kde to je.
Měl bych to najít... Snad to stačím přišlapat za světla.
Na Křivoklátě se ptej na katovnu ...
8-)
a nebo hladomornu, tu tam mají opravdu příjemnou :-D
Vyhlašuju pátrání po jednom ubytovacím místě v Kolečku (né do stanu) v termínu Čt-Ne :-)