Hledám parťáka/čku na tříměsíční putování Inckou říší na kole. Start v Quitu, cíl v La Pazu. Asi 4500 km. Přibližně od srpna do října 2010. Jízda na pohodu, kochání přírodou, prohlížení památek, fotografování. Žádné závodění. Po loňských zkušenostech z Himálaje počítám v Andách průměrně 70 km denně. Protože angličtina asi nebude moc využitelná, učím se intenzivně španělsky. Přidá se někdo?
Tyto inzeráty dávejte prosím do seznamky - http://www.nakole.cz/seznamka/
Díky
Tak to ti docela závidím, nejenom tři měsíce času ale i to odvahu.
Já nezávidím- je to jen o prioritě hodnot. Za ty prachy nestrávím tři měsíce na opačné straně zeměkoule, ale poznám a uvidím skoro celou Evropu(dost podrobně), sice za delší dobu, ale za stejno sumu. Jinak přeju mnoho štěstí a krásné zážitky!!!
Díky za přání, štěstí budu určitě potřebovat. Ale to člověk potřebuje celý život. Jinak co se týče priorit, Evropu jsem už poznal skoro celou, s výjimkou pobaltských států, ale tam se snad taky jednou dostanu. Byl jsem na Zélandu, v Americe, v JAR i trochu v Asii. A protože jsme loni přejeli na kolech západní Himálaj, tak teď jsou na řadě Andy. A incká historie je fascinující. Už se moc těším.