Termín: 28.03.2010
Místo: Přerov
Tož lehokol na Hané utěšeně přibývá a tak se tentokrát slehnem ke společné vyjížďce do Brodku u Přerova ve 12.30.Zabereme plac u zvonkohry,upřesníme trasu a objedeme kousek rodné Hané
Nazdar Strejdo. Určitě viš že nejezdím na leháči ale přijel bych se aspon podívat kdybych nebyl marod na nohu. Palec v dlaze už 2 tydny a ještě asi 2 tydny bude.Takže at vam vyjde počasí a dejte vědět kde jte to projeli.
Zdraví Petr
Není to poslední vyjíždka,dej vědet až budeš kolmoschopný,něco spolu dáme.
včera jsme dali s Radkem a Petˇou večerní jízdu /Kosíř,Hamerika,Prostějov/, na dnešek už něco mám, nicméně Brodek je na sraz hanáků dobrý místo, na reprízu se budu snažit přijet, možná by start mohl být dřív /kolem desáté/, ale vše je v rukách vedoucího výpravy.
Byla to paráda, ani jsem netušil, jaký terén se s tím dá vyjet. Začínám chápat Jurimíra :-) Naštěstí bylo sucho. Až cestou zpátky jsem přečkal jednu přeháňku na zastávce.
A trasa odkud kam? Dej tip ale treba uz sme tam s partou byli. Ale ja budu mocz az tak ua 2 tydny a to jsou zrovna Hačky. Jestli vis co myslim? Petr
Motali jsme někde kolem Penčic, i místní tam jeli poprvé, samá polňačka. Třeba někdo z nich upřesní.
Ty Hačky - nějaká masovější akce, ale kdyby byla šance nebýt tam jak kůl v plotě, tzn. potkat tam známého, nejlíp taky na leháči, tak bych i jel.
Pár fot ze strýcové vyjížďky je tady:
http://album.volny.cz/honday/browse.php?album...
Strejda měl nos na hospodu - nějak ho přitahujou ženský a měl tam hned tři kousky.
Tak to uz asi vim kde ste stavovali. Jezdime tama obcas od Trsic smerem na Helf nebo Hostén ale jeste sme se tam nestavovali. My bud az na Jadranu nebo U splavu kdyz jedeme na Helf.A ted si nemuzu vzpomet na tu druho zastavku smer Hostén. Ale ja si vzpomenu.
Zdraví Petr z Olomoca.
Ps:treba se nekde potkame.