Tak to přišlo, necelé 3 km od domu, lehce povolené soustředění a pokus o boční nájezd na na stezku po objíždění auta zaparkovaného na cyklostezce/chodníku.
Bohužel tam byl rantl 1-2 cm, přehlídl jsem ho a pěkně mě to podseklo, klasický pád bokem se snahou opřít se nohou, lehce obražený kotník, loket, urvaná blikačka a skřípou řidítka. A co vy ?
Už také máte první letošní cyklistickou lyšej?
letos zatím bez pádu, ale kdybych sebou plácnul na těch letošních ujetých dvou kilometrech, bylo by asi už něco špatně. Ale nebude to dlouho trvat a bude toho podstatně víc :-) Nový kolo, spousta bláta, to by bylo aby se něco v lese nepovedlo.... :-D
Odhadem 30 x - jestli se tedy povazuje za pad i vystoupeni s padem samotneho kola. Cca 5 x na snowbike, tak 10 x na MTB v hlubokem snehu a zbytek na singlikach na lehu. I kdyz posledne jsem seskocil, kolo se mi nejak prilepilo na zada a ja s nim popobehl a nasledne ho sporadane odlozil na kola a zase nasedl. To se nepocita, ne? ;-)
jinak já mám procetně nejvíc pádů v okolí domu.
Prostě člověk vypne, začne se rozepínat 30 metrů od vrat protahovat a tak , případně mává na sousedy a přehlídne výtluk....
Loni jsem jsem si na silniče lehl na bok, když jsem si uvědomil, že jsem odjel bez bidonu a 100 m od baráku jsem se otáčel na souvrati....
Veľmi dobre to poznám :) Človek spraví x kilometrov v daždi, v lese, dôjde domov a šmykne sa pri zatáčaní k bráne na mokrých listoch. Väčšina mojich pádov je tiež v blízkosti domova. Asi preventívne prestanem jazdiť domov, ale bezdomovcom byť nechcem :(
ono to naneštěstí platí i pro auta.
Pokud se nepletu, tak valná část sousedstva už má za sebou bouračku do 300-500 m od jejich barákům, nejlépe po cestě ze zahraničí.
Nejhůř dopadla sousedka, dojela skoro až k domu , byla od něj asi 50 m a byly tam zaparkovaný nákladáky na každé straně, bála se projet. Tak to vzala okolo a na druhý křižovatce nedala přednost zprava...a zašlápl ji další nákladák... oktávka na odpis.
Ale to o hodně přicházíš. :-) Když jdu do Kaufu zkratkou, míjím bezdomoveckej příbytek na břehu Nisy a to bys viděl, jak je tam kolikrát veselo! Dokonce mě jednou vybízeli, abych se vrátil s krabicovým a pobesedoval.
No nedá sa než súhlasiť. Nie všetci bezdomovci sú neprispôsobiví asociáli pýtajúci peniaze, nájde sa množstvo celkom pohodových ľudí medzi nimi. U nás na východnom slovensku si spestrujeme život nočnými prejazdmi cigánskych osád a tá hudba a zábava čo je tam vždy, keď ideme okolo... keby som sa nebál o bicykel, aj by som sa zastavil :)