tož 25.3. nebo v pátek ?!
Jestli něco zbyde, tak i v pátek. :-)
Úkolovali mě na 25., tak jsem ho napsal aji semka ...
Sypu si, no však víte.
Sypat si nic nemusíš, postačí každému poslat jeden malý cyklistický dárek :o)))
P.S.
Já prosím tacháč...
Z Penny? Z takový žebroty?
Tacháč není problém. Jak ti ho ale doručit? Vím, že žiješ kdesi v hlubokých hvozdech libockých, ale to je tak všecko ...
A jezdit do savany kol Křivoklátu - no, promyslím
8-)
Pavko LIDL bych nenavstivil ani kdybych uz nemel ani jednu dusi na vymenu a nemel co jist.
Nevadí, aspoň zbude víc na nás ostatní :o)))
takže je vlastně dobrák, co myslí na ostatní, jo? :-D
Tak si mě taky napiš mezi dobráky, co dělají dobrý skutky pro ostatní :-D
Já jsem lídl zpočátku taky ignoroval. On měl dost pozdní nástup u nás, a svojí agresí, jak se dral do vniřních částí měst na poloviny autobusáků nebo na sportovní hřiště klubů 1905, které chudé jak myši mu plochu prodaly, mne spíš štval. Taky ty aféry s kácením stromů byly průhledný jak čistý sklo a to lhaní okolo mi nesedělo. Považoval jsem lídl za vetešbazar naprostejch šmejdů co v kauflandech už vyhodili jako neprodejný. Zněl mi tak ten líbivej název lídl. Pár let jsem to držel.
Nicméně dnes tam chodím nakupovat raději než do velkých kauflandů a tesek, parkoviště udělané nově u autobusáku (kde dříve nebylo kde zaparkovat vůbec protože na lidi nikdo nemyslel) se dobře hodí i když nenakupuješ v lídlu, a pouhá šmejdárna horší než ostatní to taky není. Takže přiznávám, že jsem změnil přístup. Ale z věcí na kolo jsem tam ještě nekoupil nic, chodím raději do kolokrámů kde tomu rozuměj a můžeš si s někým o tom popovídat. V lídlu si o věcech na kolo s nikým nepopovídáš pokud tam nepotkáš známého cyklistu.
Divím se výhradám lidí vůči Lidlu, ale asi je to celoevropský. Dcera potkala v anglickým Lidlu kolegyni z práce, která při setkání blekotala vysvětlení, že tam normálně nechodí, že je tam vyjímečně. Jako by byla přistižena při něčem nemravným. ;-)
já v něm nikdy nebyl právě z těch důvodů cos psal. Mě to vadí. Jediný způsob jak vyjádřit, že mi to vadí, je nepodporovat je. Je mi fuk, co dělají ostatní je to jejich věc, ale pro mě jsou moje zásady apod. důležitější než peníze, takže i kdyby tam prodávali origunál Rohloffa za dva tácy, tak tam nepůjdu... ALe já moc nechodím ani do toho Tesca atd. Nemám v oblibě hypersupermega krámy. Ale já jsem divnej :-)